Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Kosovo – Anglia. Sfârșit de preliminarii

Kane, Anglia

Ponturi Pariuri: Kosovo – Anglia. După scandalul de rasism din Bulgaria, au apărut ceva probleme interne și la englezi. Acestea au fost reglate destul de repede, iar jucătorii sunt conectați la meciul de azi. Kosovo este o echipă cu jucători arțăgoși, fotbaliști determinați și care vor da totul pentru țara lor.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Kosovo – Anglia

Valoarea individuală nu îi ajută foarte mult, dar au o genă de balcanici, o genă ce poate ajuta enorm dacă reușești să o înveți să muncească. Aceasta este problema tuturor națiunilor din Balcani, nu ne place munca. Știm despre noi că avem sânge fierbinte, că suntem isteți, că avem tot ce ne trebuie pentru a evolua, dar nu știm cum să folosim aceste lucruri. După aceea ne și mirăm că nu reușim, ne întrebăm cum am eșuat, găsim toate răspunsurile posibile și nu facem nimic pentru a îndrepta aceste chestii. Englezii nu se vor întrebuința prea mult diseară, nici nu au de ce.

Ponturi pariuri Kosovo vs Anglia din 17.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Kosovo – Anglia

Anglia a reușit 33 de goluri în această grupă, are o singură înfrângere, cea din meciul cu Cehia, iar în celelalte două partide din deplasare, Anglia a marcat 12 goluri. Kane este golgeterul acestor preliminarii, jucătorul lui Spurs are 11 goluri marcate, dar Cristiano este la un singur gol în spatele său și are parte și de un meci mai lejer. Kosovo vrea să facă ceva pozitiv în această grupă, așa că un rezultat de egalitate la final de preliminarii, împotriva Angliei, nu este un rezultat oarecare. De partea cealaltă, englezii au un blazon de apărat, iar acest fapt o să-i ajute când vine vorba de motivare înainte de acest meci.

  • 1,45 este cota pentru 2 solist
  • 1,64 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,81 este cota pentru Anglia conduce la pauză
  • 1,46 este cota pentru peste 1,5 goluri Anglia

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare