Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Las Palmas – Espanyol, 22.04.2016

Sursa foto: www.digisport.ro

A trecut cam multă vreme de când Espanyol n-a mai câștigat. Mai exact, patru partide de la victoria cu 2-1, acasă cu Athletic Bilbao. Aceste rezultate slabe îl fac pe Gâlcă să tremure puțin pe finalul campionatului, întrucât echipa sa e la șapte puncte de locurile retrogradabile.

# Espanyol n-a dezamăgit pariorii care au jucat ”GG” la ultimele sale partide. Echipa din Barcelona a primit și a marcat cel puțin un gol la fiecare din precedentele ei șapte meciuri.

# Betis i-a întrerupt o serie de patru victorii consecutive lui Las Palmas în deplasare. Acasă are evoluții ceva mai modeste…

# Las Palmas are evoluții fără greșeală împotriva lui Espanyol pe teren propriu. Numai victorii pe linie în meciurile directe disputate acasă în ultimii 15 ani.

Sursa foto: digisport.ro

ECHIPELE PROBABILE

Las Palmas (4-3-3): Varas – D. Garcia, Lemos, Bigas, Garrido – Tana, Vicente, Montoro – Viera, W. Jose, Momo
Indisponibili: Sanchez, Caicedo, Arbilla


Espanyol (4-3-3): P. Lopez – J. Lopez, Alvaro, Roco, R. Duarte – Sevilla, Diop, Abraham – Hernan, Moreno, Asensio
Indisponibili: Garcia, Tono

PRONOSTIC: GG@ 1,95 | ORA: 22:00 | TV: Digi Sport 3 / Dolce Sport 2

Concursul anului! Opt excursii în Franța și 120 de free bet-uri!

fata

1. Înscrie-te AICI. Noii clienți primesc un bonus de 50% până la 150 lei. Dacă ai deschis deja un cont online la Fortuna (D. 2159/28.08.2015), poți trece la pasul 2. 

2. Completează formularul pe care îl găsești la secțiunea EURO 2016, pe site-ul Fortuna. Tot acolo vei afla regulamentul complet și dacă ai câștigat.

3. Plasează un pariu de minimum 10 lei și poți câștiga una dintre cele opt excursii în Franța sau unul dintre cele 120 de pariuri gratuite în valoare de 100 lei. 

4. Detaliile, pas cu pas, AICI


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate