Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Laslo Djere – Ben Shelton. Experiență vs entuziasm

Avem programate câteva meciuri interesante în acest week-end și în circuitul challenger. Unul dintre acestea e disputa Laslo Djere – Ben Shelton, din semifinalele turneului de la Cagliari, Italia. Partida este programată pe central și va începe aproape de ora 21:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul la Laslo Djere – Ben Shelton, în cele de mai jos.

Djere pleacă favorit

Laslo Djere e unul din jucătorii experimentați pe suprafața roșie. Ajuns la 27 de ani, sârbul s-a înscris la competiția de la Cagliari pentru a fi într-o formă cât mai bună înainte de ultimele două mari turnee din sezonul de zgură: Roma și Roland Garros.

Un set cedat de sârb în meciurile jucate cu Kovalik și Kokkinakis. Laslo pleacă cu prima șansă în partida din semifinale și are armele necesare pentru a se impune și implicit de se califica în finala competiției din Italia.

 

Americanul se simte din ce în ce mai bine pe zgură

Ben Shelton începe să aibă rezultate și pe suprafața roșie. Americanul și-a adaptat jocul din ce în mai bine pe zgură și e aproape de prima sa finală din carieră pe această suprafață.

Tot două partide a jucat și americanul până acum și tot doar un set a cedat. În meciul din sferturi, contra favoritului gazdelor, Giulio Zeppieri. Mult mai grea se anunță partida din semifinale, dar Shelton își va juca șansa în fața adversarului mult mai experimentat.

Cotă de 1,45 la Laslo Djere – Ben Shelton

Laslo Djere pleacă cu prima șansă, dar nu va avea un meci ușor. Americanul și-a pliat jocul pe suprafața roșie, iar serviciul și lovitura de forehand dau roade. Credem că meciul va fi disputat și întins pe cel puțin 21 de game-uri.

Ponturi pariuri Laslo Djere - Ben Shelton

Ponturi pariuri Laslo Djere – Ben Shelton

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate