Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Lazio – AC Milan, 4 iulie 2020. Cota beton: 2,35

Ponturi pariuri Lazio – AC Milan, 4 iulie 2020. Cota beton: 2,35! Partida se anunţă extrem de echilibrată, cu un plus însă pentru gazde. Aceasta este programată de la ora 22:45.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri Lazio – AC Milan, 4 iulie 2020

  • Lazio vine după două victorii la rând şi se află pe locul doi în clasament, la patru puncte distanţă de liderul Juventus. Încă mai are şanse să producă surpriza, să treacă peste Juve şi să câştige titlu. Însă pentru ca această minune să se întâmple trebuie să câştige în această seară. Şi are tot ce îi trebuie pentru a face asta.

Cota beton: 2,35

  • De partea cealaltă, Milan nu a pierdut niciun meci de la reluarea campionatului, timp în care a înregistrat două victorii şi un egal. Vine la Lazio cu gândul de a se apropia şi mai mult de locurile de Europa League. Totuşi, noi nu credem că va reuşi să se impună. Mai mult, ne aşteptăm să piardă în această seară.

Lazio – AC Milan 1 @ 2,35

+ posts

Promotii