Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Lazio – Atalanta, 30 septembrie 2020. Golurile ne aduc profit

Ponturi pariuri Lazio – Atalanta, 30 septembrie 2020. Golurile ne aduc profit. Mizez pe faptul că vom avea un meci spectaculos, cele două echipe sunt printre cele care marchează foarte mult în Serie A.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri Lazio – Atalanta, 30 septembrie 2020

  • Lazio a început perfect noul sezon de Serie A şi a câştigat în prima etapă la Cagliari fără să primească gol. A marcat în schimb de două ori, câte o dată în fiecare repriză, şi s-a impus cu 2-0. În această seară întâlnesc o adversară mult mai bună, una cu care a pierdut în ultima întâlnire directă, şi mă aştept să primească cel puţin un gol.

Lazio – Atalanta, 30 septembrie 2020

  • De partea cealaltă, Atalanta a oferit din nou, chiar de la debutul în noul sezon, un meci spectaculos, aşa cum ne-a obişnuit tot campionatul precedent. Oaspeţii de astăzi au câştigat în deplasare la Torino cu 4-2, după ce au marcat de trei ori în prima repriză.

Lazio – Atalanta peste 2,5 goluri @ 1,53

Bilete câștigătoare