Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Lazio – CFR Cluj: cota 1.60 pentru victorie

Ponturi pariuri Lazio – CFR Cluj: cota 1.60 pentru victorie din partea gazdelor, care sunt conștiente că este ultima șansă să mai viseze la calificare. Partida începe la ora 22:00, ora României, și se poate paria live la Fortuna.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Lazio – CFR Cluj

După patru runde disputate în grupa aceasta, Celtic Glasgow este pe primul loc în clasament, cu 10 puncte, și are asigurată calificarea matematică în faza următoare a competiției. Acum, pentru locul doi se bat Lazio și CFR Cluj. Italienii sunt pe locul trei, cu trei puncte, așa că singura lor șansă este să obțină șase puncte în următoarele două meciuri și CFR Cluj să le piardă pe amandouă.

+ alte 4 ponturi beton pentru Lazio – CFR Cluj

De partea cealaltă, clujenii sunt pe locul doi, cu nouă puncte, având nevoie doar de un egal pentru a merge mai departe în primăvara europeană. Șansele să realizeze acest punct sunt destul de mari, dar în ultima rundă, cu Celtic care este deja calificată, pentru că Lazio va intra foarte motivată pe teren pentru a câștiga toate punctele puse în joc.

  • 1,65 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,70 este cota pentru GG
  • 1,25 este cota pentru peste 1,5 goluri
  • 2,40 este cota pentru 1 pauză / 1 final

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare