Urmareste-ne

Ponturi Franta

Ponturi pariuri Le Havre – Lens (20.10.2023). Mergem pe mâna oaspeților

RC Lens vine după cinci meciuri la rând fără eșec

Le Havre și Lens deschid vineri, 20 octombrie, etapa a noua din Ligue 1 – Franța. Gazdele vin după două eșecuri consecutive în campionat, în timp ce oaspeții sunt neînvinși în ultimele cinci meciuri oficiale. Confruntarea de pe Stade Océane este programată de la ora 22:00, ora României.

Le Havre, două eșecuri la rând în campionat

În ciuda faptului că a făcut furori în primele etape ale noului sezon (fiind chiar neînvinsă în primele trei deplasări), nou-promovata Le Havre nu traversează o perioadă grozavă. Echipa lui Luka Elsner a pierdut ultimele două meciuri de campionat fără să marcheze și a coborât pe le locul 13, cu nouă puncte în cont. În ultimele două etape, Le Havre a pierdut acasă cu Lille (0-2) și în deplasare la Marsilia (0-3). Pauza internațională a venit la momentul ideal pentru nou-promovata în Ligue 1, care a avut timp suficient pentru a analiza eșecurile recente. Deși a ajuns pe locul 13, e totuși la distanță de șase puncte de pozițiile retrogradabile, iar în acest weekend o întâmpină pe Lens pe un teren de pe care atât Lorient, cât și Clermont au plecat cu mâinile goale în acest sezon.

Lens, cinci meciuri la rând fără eșec

De partea cealaltă, pentru Lens pauza internațională a venit într-un moment total nepotrivit. Asta pentru că echipa lui Franck Haise era pe val, neînvinsă în ultimele cinci meciuri în toate competițiile. Lens și-a marcat cu stil revenirea în Liga Campionilor, cu patru puncte din două meciuri cu Sevilla și Arsenal, iar în campionat le-a învins pe Toulouse și Strasbourg și a încheiat la egalitate cu Lille. Cu toate acestea, începutul catastrofal de sezon, cu un singur punct după primele cinci etape, face ca lens să ocupe în prezent doar locul 14, cu opt puncte, cu unul mai mult decât Le Havre.

Pauza de două săptămâni ar putea diminua mult elanul lui Lens, iar oaspeții ar putea fi încă supărați că nu au luat trei puncte din confruntarea cu Lens. Totuși, echipa lui Haise ar putea să reia lupta de unde a rămas acum două săptămâni și să mai urce câteva poziții în clasament. Prin urmare, ne așteptăm ca Lens să marcheze prima pe Stade Oceane. „Lens deschide scorul” are cotă 1.62.

Ponturi pariuri Le Havre - Lens (20.10.2023)

Ponturi pariuri Le Havre – Lens (20.10.2023)

Alte trei ponturi pariuri Le Havre – Lens

  • 1.75 – este cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 1.80 – este cota pentru „nu marchează ambele”
  • 2.15 – este cota pentru „NG și sub 2,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate