Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Leeds – City, 3 octombrie 2020. Duel tare între Bielsa şi Guardiola

Ponturi pariuri Leeds – City, 3 octombrie 2020. Duel tare între Bielsa şi Guardiola. Nimeni nu şi-ar fi imaginat că  gazdele o să stea mai bine în clasament decât oaspeţii în acest început de sezon şi că partida de astăzi o să fie mai importantă pentru cetăţeni.

Ponturi pariuri Leeds – City

  • Leeds-ul lui Bielsa are un început foarte bun de sezon în Premier League. Gazdele au câştigat două dintre cele trei meciuri jucate, 4-3 cu Fulham şi 1-0 cu Sheffield. Au pierdut în prima rundă cu Liverpool, dar şi atunci au reuşit să marcheze de trei ori.

Leeds – City, 3 octombrie 202

  • De partea cealaltă, Manchester City se află mai jos în clasament decât adversara sa însă are şi un meci mai puţin disputat. Cetăţenii s-au impus în deplasare cu Wolves, 3-1, în prima etapă, apoi a venit înfrângerea surprinzătoare cu Leicester, 2-5. Echipa lui Pep Guardiola este acum obligată să câştige şi cred nu îi va fi deloc greu.

Leeds – Manchester City 2 pauză / 2 final @ 1,90

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii