Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Leeds – Leicester (2 noiembrie 2020). Cotă 2,22 pentru două goluri

Ponturi pariuri Leeds – Leicester (2 noiembrie 2020). Etapa a şaptea din Premier League se încheie luni, de la 22:00, cu meciul dintre Leeds şi Leicester. Până acum, partidele gazdelor au fost spectaculoase, înregistrând deja două de peste 6 goluri. Nici oaspeţii nu stau rău, mai ales că au provocat una dintre cele mai mari surprize, învingând vicecampioana, la ea acasă, cu 5-2.

 

Leeds poate urca pe podium

Ponturi pariuri Leeds – Leicester (2 noiembrie 2020). Leeds e nou promovată în prima ligă, dar se bucură de încrederea tuturor că se poate menţine aici. Până acum, a confirmat aşteptările, obţinând trei victorii şi o remiză în primele 6 etape. Are două înfrângeri la limită, 3-4 la Liverpool şi 0-1 cu Wolves. Elevii lui Bielsa au reuşit două rezultate foarte bune în acest start, 1-1 cu Manchester City şi o victorie categorică, 3-0, cu Aston Villa, formaţie care avea succese pe linie până în acel moment. Dacă se impune în această partidă, Leeds poate urca pe podium.

Leicester, victorii pe linie „afară”

Ponturi pariuri Leeds – Leicester (2 noiembrie 2020). Leicester a terminat în Top 5 sezonul trecut, peste nume mai mari din Premier League, ca Manchester United, Arsenal sau Tottenham. Şi în această ediţie, „vulpile” au avut evoluţii bune, cu patru victorii şi două înfrângeri. Printre victimele lui Leicester s-au numărat Manchester City (5-2 pentru Leicester în deplasare) şi Arsenal (1-0). De altfel, oaspeţii de astăzi au victorii pe linie în deplasare, în toate competiţiile. Un nou succes pe teren străin ar duce-o pe Leicester pe locul secund. „Peste 1,5 goluri Leicester” are cota 2,22.

Ponturi pariuri Leeds – Leicester (2 noiembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Leeds – Leicester (2 noiembrie 2020). Leeds a arătat că nu se teme de nimeni şi de nimic. A ieşit la joc de fiecare dată, iar pentru Bielsa pare că obiectivul e să marcheze cu unul mai mult decât adversarul. Patrick Bamford de la Leeds şi Jamie Vardy de la Leicester au amândoi câte 6 goluri înscrise până acum, cu două mai puţine decât Son, liderul marcatorilor din Anglia. Bamford a reuşit „tripla” în etapa precedentă, cu Aston Villa. Patru dintre golurile lui Vardy au venit din lovitură de pedeapsă. Puteţi încerca şi:

  • 1,55 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,72 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1,91 – cota pentru „Vardy înscrie”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii