Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Leeds – West Ham, 11 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,80

Ponturi pariuri Leeds – West Ham, 11 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,80. Mai jos în articol avem un pont care ne poate aduce bani frumoși. Aveți destul timp la dispoziție să-l pariați pentru că meciul începe la ora 22:00.

Ponturi pariuri Leeds – West Ham, 11 decembrie 2020

  • Leeds și-a depășit deja condiția de nou promovată și pare că nu va avea probleme în a se salva de la retrogradare. Echipa lui Bielsa este pe locul 14, are 14 puncte și se află o diferență de opt față de primul loc de sub linia roșie. Gazdele au dovedit până în acest moment că știu să marcheze, au medie de peste 1 gol per meci, acesta fiind motivul principal pentru care stau așa de bine în clasament.

Leeds – West Ham, 11 decembrie 2020

  • West Ham se află și mai sus în clasament, aproape de Cupele Europene. Înaintea etapei cu numărul 12, oaspeții sunt pe locul opt, au 17 puncte și doar trei până la poziția a cincea. West Ham se simte și ea bine în fața porții și a marcat de 18 ori până acum.

Leeds – West Ham 3-5 goluri @ 1,80

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii