Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Leicester – Chelsea (19 ianuarie 2021). Dublăm banii cu un pariu sigur pe victorie

Ponturi pariuri Leicester – Chelsea (19 ianuarie 2021). Premier League nu are timp de pauze, aşa că, acum că s-a terminat etapa a 19-a, e timpul să se joace în runda… 18. Calendarul a fost dat peste cap de amânări din cauza focarelor de COVID, de meciurile de Cupă, iar acum se încearcă recuperarea cât mai multor restanţe, pentru a se reveni la un program normal. Leicester – Chelsea se joacă de la 22:15, în etapa 18.

Leicester, mai slabă acasă

Ponturi pariuri Leicester – Chelsea (19 ianuarie 2021). Leicester are din nou un parcurs bun în Premier League. E pe 3, la două puncte de liderul Manchester United, şi dintre granzi, nu a pierdut decât la Liverpool. Vardy n-a mai marcat dinainte de Crăciun, dar Maddison e în formă excelentă. Tielemans şi Barnes sunt şi ei la un nivel bun, iar „vulpile” nu au mai pierdut de 5 runde. Totuşi, pe teren propriu au avut ceva probleme, 4 din cele 5 înfrângeri de până acum fiind pe King Power Stadium.

Chelsea nu e în formă

Ponturi pariuri Leicester – Chelsea (19 ianuarie 2021). Scaunul lui Frank Lampard a început să se clatine, după ce echipa a ajuns pe locul 7. A ieşit cu un singur punct din 3 meciuri cu Arsenal, Villa şi City, după care a trecut foarte greu de Fulham, cu 1-0, după ce a jucat în superioritate numerică o repriză întreagă. Noile achiziţii, în special Werner şi Havertz, nu au rupt gura târgului, iar jocul nu merge aşa cum ar trebui. „Leicester victorie fără egal” are cota 2,00. (în caz de egal primim cotă 1)

Ponturi pariuri Leicester – Chelsea (19 ianuarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Leicester – Chelsea (19 ianuarie 2021). Meciurile recente dintre cele două formaţii au fost foarte echilibrate. Chelsea a eliminat-o pe Leicester în sferturile ediţiei precedente de Cupa Angliei, dar cele mai recente trei jocuri din campionat s-au terminat la egalitate. De altfel, 5 din ultimele 7 partide directe au fost remize, celelalte două terminându-se 1-0 pentru oaspeţi, câte o victorie pentru fiecare formaţie. Puteţi încerca şi:

  • 1,65 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,72 – cota pentru „pauză sau final 1”
  • 1,80 – cota pentru „1X pauză / 1X final”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare