Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Lens – PSG (10 septembrie). Rezervele campioanei ne dublează banii

Ponturi pariuri Lens – PSG (10 septembrie). Prima partidă a lui PSG în noul sezon este programată pentru astă-seară de la 22:00. Campionii Franţei se deplasează la nou-promovata Lens în criză de titulari, după ce 7 jucători de bază s-au infectat cu noul coronavirus şi se află în carantină.

Lens abia a promovat

Ponturi pariuri Lens – PSG (10 septembrie). Lens este nou-promovată în Ligue 1, după ce a terminat pe doi divizia secundă. A jucat deja în campionat, 1-2 la Nice, după ce a condus cu 1-0. Cu PSG-ul „qatarez” a jucat doar două partide, în sezonul 2014-2015 (în care a retrogradat), şi a pierdut de fiecare dată: 1-3 „acasă” şi 1-4 la Paris. În pauza pentru naţionale, Lens a disputat două amicale (de câte 60 de minute) cu Charleroi şi le-a câştigat cu 2-1 şi 3-1.

PSG are vedetele indisponibile

Ponturi pariuri Lens – PSG (10 septembrie). PSG este o superechipă, finalistă de Liga Campionilor în sezonul recent încheiat, dar are mari probleme de lot. Neymar, Di Maria, Icardi şi Mbappe, adică cei mai importanţi oameni de atac, au COVID-19 şi sunt indisponibili. De asemenea, probleme sunt şi în poartă, unde Keylor Navas va lipsi din acelaşi motiv. La fel şi Paredes şi Marquinhos. Altfel spus, 7 titulari sunt out. Tuchel are totuşi un lot foarte bun şi e de aşteptat să formeze un prim 11 care să se impună. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,07.

Ponturi pariuri Lens – PSG (10 septembrie)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Lens – PSG (10 septembrie). Lens a marcat cu Nice, a marcat cu Charleroi, a marcat chiar şi în sezonul 2014-2015 cu PSG, în ambele meciuri. Şi dacă ţinem cont ca PSG-ul e vulnerabilă astăzi, sunt toate şansele ca gazdele să înscrie în poarta campionilor.

  • 1,80 este cota pentru „ambele marchează”
  • 2,30 este cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri”
  • 3,55 este cota pentru „ambele marchează şi peste 3,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare