Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Levante – Barcelona (11 mai 2021). Dublăm banii cu o victorie şi GG

Ponturi pariuri Levante – Barcelona (11 mai 2021). Etapa 36 din La Liga le aduce faţă în faţă pe Levante, locul 14, şi Barcelona, locul 3, astă seară, de la ora 23:00. Catalanii au ratat şansa de a trece pe primul loc în runda precedentă, după 0-0 acasă cu Atletico, şi acum aşteaptă paşii greşiţi ai granzilor madrileni, Atletico şi Real, pentru a avea o şansă la titlu.

Levante e ieşită din formă

Ponturi pariuri Levante – Barcelona (11 mai 2021). Levante e într-o formă foarte slabă, cu un singur punct în ultimele 5 etape, dat Barcelonei i-a dat bătăi de cap în precedentele meciuri directe. Valencienii au nevoie de un singur punct pentru a fi siguri, matematic, de rămânerea în primul eşalon. Au nouă puncte peste locurile de retrogradare şi mai sunt 3 etape.

Barcelona are cel mai bun atac

Ponturi pariuri Levante – Barcelona (11 mai 2021). Barcelonaa avut şansa ei la locul 1, cu o victorie în etapa precedentă, dar a terminat 0-0 cu Atletico şi a rămas pe 3. A ratat o oportunitate crucială, iar partida respectivă poate fi cea care decide titlul. Catalanii rămân echipa cu cel mai bun atac din La Liga, dar apărarea cedează des, mai ales în meciurile de afară. „1 şi ambele marchează” are cota 2,15.

Ponturi pariuri Levante – Barcelona (11 mai 2021).

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Levante – Barcelona (11 mai 2021). După cum spuneam, Levante i-a dat bătai de cap Barcelonei. Ultimele două directe de pe teren propriu le-a câştigat şi are 3 victorii în precedentele 4 jocuri contra catalanilor, la Valencia. În tur, s-a terminat 1-0, cu un gol al lui Messi, în ultimul sfert de oră. Puteţi încerca şi:

  • 1,65 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,65 – cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 1,80 – cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii