Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Leverkusen – Atalanta (17.03.2022). Pariuri de top pentru o partidă de top

Atalanta și Bayer Leverkusen se vor duela în partida retur din cadrul optimilor Europa League, după ce bergamascii au învins în tur, scor 3-2. Vom prefața partida și vă vom oferi câteva pronosticuri excelente. 

Leverkusen are o formă slabă

Gazdele nu traversează cea mai ideală perioadă a sezonului. Cu doar o victorie în ultimele 5 partide oficiale, cei de la Bayer pornesc cu un gol de recuperat în partida cu Atalanta. Riscul de a pierde poziția de Champions League din Bundesliga este mai mare și mai important decât riscul de a fi eliminat din Europa League. Este cert că nemții pun mai mult preț pe campionat decât pe competiția continentală.

Atalanta poate reuși încă un sezon european de vis

Oaspeții pot realiza încă o performantă notabilă pentru o echipă care nu spera la foarte multe acum 4 sezoane. În Serie A nu sunt atât de bine clasați, formația lui Gasperini aflându-se abia pe locul 7, la 8 puncte de primul loc care asigură prezența în Champions League din sezonul viitor, dar șansle de a avea un parcurs cât mai lung în Europa League sunt foarte mari.

Partida tur s-a dovedit a fi foarte spectaculoasă, și cu multe goluri, de o parte și de alta. După ce Bayer Leverkusen a condus, Atalanta a avut puterea de a întoarce scorul și de a înscrie 3 goluri, fapt care oferă încredere și un moral excelent băieților lui Gasperini. Și partida retur se anunță foarte interesantă, iar golurile nu vor lipsi. Pariul nostru este „GG sau 3+”.

Alte pronosticuri Bayer Leverkusen – Atalanta:

  • x2 @ 1.62
  • Pauză sau final 2 @ 2.20
  • 2 @ 2.90
  • Peste 2,5 goluri @ 1.50

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate