Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Leverkusen – Bayern finala Cupei Germaniei 4 iulie 2020

Ponturi pariuri Leverkusen – Bayern finala Cupei Germaniei 4 iulie 2020. Bayern Munchen e favorită să câștige și Cupa, însă și Leverkusen joacă bine. Din acest motiv, de la ora 21:00, ne așteptăm să vedem un meci foarte spectaculos.

Ponturi pariuri Leverkusen – Bayern finala Cupei Germaniei 4 iulie 2020

Bayer Leverkusen a avut câteva rezultate foarte bune de la revenirea campionatului, iar în ultimele cinci partide a reușit să se impună de trei ori și să facă un egal. De partea cealaltă, Bayern a terminat în forță sezonul, cu victorii după victorii.

Ponturi pariuri Leverkusen – Bayern finala Cupei Germaniei 4 iulie 2020

Când s-au întâlnit în acest sezon, cele două formații și-au împărțit punctele, de fiecare dată impunându-se echipa din deplasare. În tur, Leverkusen s-a impus cu 2-1, iar în retur Bayern cu 4-2. Acum, cel mai probabil vor vedea din nou goluri de ambele părți.

Bayer Leverkusen – Bayern Munchen GG @ 1.56

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii