Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Ponturi pariuri Leverkusen – Leipzig (17.04.2022). Duel de Liga Campionilor în Bundesliga

Bayer Leverkusen și RB Leipzig se întâlnesc duminică, de la ora 20:30, în derby-ul etapei a 30-a din Bundesliga. Va fi un duel între ocupantele locurilor 3 și 4, despărțite de un singur punct în clasament.

Freiburg așteaptă pași greșiți făcuți de Leverkusen sau Leipzig

Miza este locul de Liga Campionilor, iar Freiburg, cu 48 de puncte, stă la pândă să fure locul 4 de la una dintre cele două. Leverkusen e pe locul 3, cu 52 de puncte, iar Leipzig e pe locul 4, cu 51 de puncte.

În ultima vreme, „taurii roșii” au avut evoluții mai bune decât la începutul sezonului, situația fiind opusă la gazde. „Farmaciștii” au mers excelent până în octombrie, când erau chiar pe primul loc. Dar ușor, ușor au început să cadă în clasament. Începutul lui martie a adus și eliminarea din Europa League, în fața Atalantei.

Leipzig, moral bun

Întâmplător, italienii au fost eliminați joi chiar de RB Leipzig, după 1-1 în Germania și 2-0 în Italia.
Moralul e foarte bun la oaspeți, care, chiar înainte de dubla cu italienii, au câștigat 4-1 la Dortmund, iar în runda precedentă au trecut cu 3-0 de Hoffenheim.
Credem că vor marca de cel puțin două ori și în poarta lui Leverkusen, dar nu e obligatoriu ca acest lucru să le aducă și cele trei puncte. „Peste 1,5 goluri oaspeți” are cotă 1,93.

Ponturi pariuri Leverkusen – Leipzig (17.04.2022)

Alte trei ponturi pariuri Leverkusen – Leipzig

  • 1,85 – cotă pentru „GG3+”
  • 2,08 – cotă pentru „X2 și GG”
  • 3,00 – cotă pentru „Leipzig marchează în ambele reprize”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate