Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Leverkusen – Rangers, 6 august 2020. Reușește echipa lui Ianis Hagi surpriza?

Ponturi pariuri Leverkusen – Rangers, 6 august 2020. Reușește echipa lui Ianis Hagi surpriza? Partida se anunță una extrem de interesantă. Gazdele nu au mai jucat de o lună niciun meci, în timp ce oaspeții au cinci victorii din cinci posibile în ultimele trei săptămâni.

Ponturi pariuri Leverkusen – Rangers, 6 august 2020

  • Leverkusen este echipa mai puternică și este la adăpostul rezultatului din tur, când a învins cu 3-1 în deplasare. Diferența ar trebui să fie una care să le asigure nemților calificarea, însă aceștia nu au mai disputat un meci de peste o lună.

Reușește echipa lui Ianis Hagi surpriza?

  • Reușește echipa lui Ianis Hagi să profite de acest lucru și să producă surpriza? Acestea este întrebare care se află pe buzele foarte multor microbiști. Rangers a jucat în medie la două zile și jumătate până la acest meci. Ar putea să conteze enorm forma fizică mai bună a scoțienilor.

Leverkusen – Rangers Da(GG) @ 1,61

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii