Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Leylah Fernandez – Sofia Kenin. Americanca își continuă forma bună!

Mergem în Mexic, acolo unde se desfășoară turneul de 1000 de puncte de la WTA Guadalajara. Pentru început vom analiza super disputa dintre Leylah Fernandez – Sofia Kenin, din cadrul primului sfert de finală al turneului. Partida este programată joi, 21 septembrie, pe terenul central, cu începere după ora 22:00, României.

Canadianca a ridicat nivelul de joc

Leylah Fernandez dă semne de revenire. Finalista din urmă cu doi ani de la US Open era într-un con de umbră și era departe de forma care a consacrat-o în 2021. Aici, sportiva din Canada a arătat mult mai bine.

Trei victorii, toate în minimum de seturi. Iar printre adversari s-au numărat și adversare solide, precum Mertens sau Navarro. Meciul din sferturi se anunță cel mai greu de până acum la acest turneu, dar Leylah speră să continue seria victoriilor.

bonus triplu superbet

Kenin, din nou în top 50

Și Sofia Kenin e în revenire de formă. Americanca care câștiga Australian Open în 2020 a avut mult de suferit în ultimii ani din cauza accidentărilor. Dar în acest an a reușit să se apropie din nou de potențial. Finala de săptămâna trecută de la San Diego a propulsat-o pe americancă din nou în top 50.

Aici, forma bună a Sofiei continuă. Victorii în minimum de seturi cu Kalinina și Ostapenko, care-i dau un moral și mai ridicat sportivei din Statele Unite. Meciul cu Fernandez se anunță un test dificil, dar Kenin a demonstrat că e pregătită să obțină din nou rezultate pe măsură!

Cotă de 1,80 la Leylah Fernandez – Sofia Kenin

Partida din primul sfert de finală de la WTA Guadalajara se anunță foarte interesantă. Fernandez are trei victorii la rând, fără set pierdut. Dar și Kenin a impresionat în victoriile din Mexic. Americanca e mai în formă și credem că Sofia va bifa a doua semifinală la rând în circuitul WTA. Pariul victorie Sofia Kenin are cota 1,80 în oferta Superbet!

Ponturi pariuri Leylah Fernandez - Sofia Kenin.

Ponturi pariuri Leylah Fernandez – Sofia Kenin.

 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate