Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Lille – Chelsea: se pariază la greu pe acest pronostic!

Ponturi pariuri Lille - Chelsea

Ponturi pariuri Lille – Chelsea. Duelul dintre echipele care au pierdut în prima rundă se anunță foarte interesant, așa că recomandăm să pariați. Francezii nu au mai jucat de mult în Liga Campionilor, așa că nu avem așteptări prea mari de la gazde în acest duel în care londonezii sunt favoriți.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul zilei pentru Lille – Chelsea

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

În prima rundă din acest sezon de Liga Campionilor, francezii de la Lille au fost executați fără emoții de semifinalista de anul trecut, Ajax Amsterdam, scor 3-0. Acum, joacă pe teren propriu împotriva celor de la Chelsea, așa că așteptări prea mari de la acest duel nu sunt. Chiar dacă are trei meciuri în Ligue 1 fără înfrângere, Lille a întâlnit echipe modeste, precum Nice sau Strasbourg, care nu se pot compara cu gigantul londonez. Chelsea a fost și ea învinsă în prima etapă de Liga Campionilor, 0-1 pe teren propriu cu Valencia, iar acum londonezii au nevoie de puncte pentru a nu-și complica situația actuală. Din acest motiv, recomandăm să pariați cu încredere pe 2 solist.

+ încă 5 ponturi ușoare pentru Lille – Chelsea

În timp ce Lille a câștigat ultimul meci disputat pe teren propriu, și Chelsea s-a impus în ultima deplasare. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem și multe goluri.

  • 1,25 este cota pentru X2 
  • 1,85 este cota pentru over 2,5 goluri
  • 5,00 este cota pentru X pauză / 2 final
  • 1,71 este cota pentru ca ambele echipe să marcheze
  • 1,20 este cota pentru over 1,5 goluri

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii