Ligue 1

Ponturi pariuri Lille – Lyon (06.05.2024). Cu gândul la Europa

Lille primește luni, 6 mai vizita lui Lyon, în etapa a 32-a din Ligue 1, știind că un singur punct le-ar fi suficient pentru a-și asigura prezența în viitoarea ediție de Europa League. Ambele echipe vin după victorii în campionat: Lille a învins la Metz cu 2-1, în timp ce Lyon a învins-o pe Monaco cu 3-2. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru confruntarea de pe Stade Pierre-Mauroy, cu începere de la ora 22:00, ora României.

Lille, foarte aproape de o nouă calificare în Europa

Aflată în acest moment pe locul 4, Lille este foarte aproape de o a doua calificare consecutivă în Europa League. Dar antrenorul Paulo Fonseca se va gândi la mai mult decât un simplu loc în Europa League sau în preliminariile Ligii Campionilor, deoarece echipa sa se află la doar două puncte în spatele lui Brest, ocupanta locului 3, care duce direct în grupele principalei competiții continentale intercluburi.

Având în vedere că două din ultimele trei meciuri ale sezonului le va disputa pe teren propriu, Lille își încearcă șansele de a termina în primele patru poziții pentru prima dată de când a luat titlul în 2021. Și asta pentru Lille este neînvinsă în ultimele 12 meciuri din campionat pe Stade Pierre-Mauroy, adunând 36 de puncte acasă în acest sezon, mai mult decât orice altă echipă din Ligue 1. Lille este una dintre cele mai în formă echipe din Ligue 1 în acest moment, bifând patru victorii în ultimele cinci etape. Luni seara va fi a 100-a întâlnire dintre Lille și Lyon în Ligue 1. Lille a suferit doar o înfrângere în ultimele 14 directe și a obținut cel puțin un punct în fiecare dintre precedentele șase întâlniri cu Lyon de pe teren propriu.

Lyon, departe de locurile de cupe europene

De partea cealaltă, Lyon ocupă locul 9, cu 44 de puncte, la cinci lungimi de Lens în cursa pentru un loc în viitorul sezon al Conference League. Echipa lui Pierre Sage are însă șansa de a prinde Europa League în cazul în care pe 25 mai va triumfa în finala Cupei Franței contra campioanei PSG.

În 2024, Lyon a ieșit deseori victorioasă în meciurile din Ligue 1, câștigând de nouă ori, mai mult decât orice altă echipă raportându-ne tot la primele patru luni ale anului în curs. Lyon a pierdut precedentul meci în deplasare, 1-4 pe terenul lui PSG, dar nu a suferit înfrângeri consecutive în campionat în calitate de echipă oaspete din decembrie 2023. Ultima oară când Lyon a plecat cu toate cele trei puncte de pe Stade Pierre-Mauroy a fost în noiembrie 2016, dar nu credem că vom avea un deznodământ similar și luni seara. Ne putem aștepta însă la reușite de ambele părți. „Ambele marchează” are cotă 1.62.

Ponturi pariuri Lille – Lyon (06.05.2024)

Alte trei ponturi pariuri Lille – Lyon

  • 1.70 – este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1.70 – este cota pentru „Lille deschide scorul”
  • 1.95 – este cota pentru „GG3+”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Share
Published by
Marian Cărăvan

Bilete

  • SuperLiga

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Sepsi (18.05.2024). Avem cota care îți aduce profitul

Universitatea Craiova și Sepsi se întâlnesc, sâmbătă, în etapa a 10-a din play-off-ul SuperLigii. Oltenii…

23 de ore ago
  • SuperLiga

Ponturi pariuri CFR Cluj – Farul (18.04.2024). Bani pe jos pentru pariori

CFR Cluj și Farul se întâlnesc, sâmbătă, în etapa a 10-a din SuperLiga – România.…

23 de ore ago
  • Bundesliga

Biletul zilei (18.05.2024). Câștigăm 256 de lei cu două ponturi

Biletul zilei de azi (18.05.2024) vine cu două prognosticuri din Bundealiga – Germania. Betmag vă…

23 de ore ago
  • Bundesliga

Ponturi pariuri Wolfsburg – Mainz (18.05.2024). Faci profit cu nemții

Wolfsburg și Mainz se întâlnesc, sâmbătă, în etapa a 34-a din Bundesliga – Germania. Cu…

23 de ore ago
  • Bundesliga

Ponturi pariuri Union Berlin – Freiburg (18.05.2024). Gazdele au nevoie de victorie

Union Berlin și Freiburg se întâlnesc, sâmbătă, în etapa a 34-a din Bundesliga – Germania.…

23 de ore ago
  • Serie A

Cota zilei (18.05.2024). 3,80 la Lecce – Atalanta

Cota zilei de azi (18.05.2024) vine cu un prognostic din Serie A – Italia. Am…

23 de ore ago