Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Lincoln – CFR Cluj (20 iulie 2021). Cotă 1,90 pentru goluri în fiecare repriză

Ponturi pariuri Lincoln – CFR Cluj (20 iulie 2021). Drumul european al campioanei României continuă în această seară, de la 19:00, în Gibraltar. CFR Cluj va juca pe terenul lui Lincoln Red Imps, campioana micuţului stat de la porţile Mediteranei. În mod normal, CFR este mar favorită şi nu ar trebui să întâmpine probleme


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

CFR Cluj e mare favorită

CFR Cluj are un start de sezon tumultuos. A fost o calificare cu emoţii din primul tur preliminar, cu Borac Banja Luka, după 3-1 şi 0-2, plus un gol izbăvitor al lui Chipciu în minutul 118. În Supercupă, a pierdut la lovituri de departajare cu Universitatea Craiova, iar în campionat a bătut cu 3-2 pe FC U Craiova 1948. Evoluţii oscilante pentru campioana României.

Atenţie! Lincoln a mai produs surprize

Lincoln este echipa numărul 1 din micuţul stat al Gibraltarului. Are 25 de titluri naţionale şi a ratat o singură dată prezenţa în preliminarii Ligii Campionilor, de la aderarea la UEFA. Cea mai mare victorie din scurta istorie a fost un 1-0 cu Celtic, în 2016, dar a pierdut în Scoţia 0-3. Lincoln a trecut cu 2-2 şi 5-0 de luxemburghezii de la Fola, dar asta nu are cum să îi sperie pe clujeni. „Oaspeţii marchează în ambele reprize” are cota 1,90.

Ponturi pariuri Lincoln – CFR Cluj (20 iulie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Lincoln – CFR Cluj (20 iulie 2021). Miza cea mare a acestei partide, dincolo de accederea în următorul tur preliminar din Liga Campionilor, este obţinerea calificării în grupele Conference League. Un loc în grupele celei de-a treia competiţii continentale vine şi cu un bonus de minimum 3 milioane de euro. „Am fost adus să fac bani şi vrea să fac bani mulţi”, declara recent Şumudică. Puteţi încerca şi:

  • 1,77 – cota pentru „2 şi peste 2,5 goluri”
  • 2,66 – cota pentru „peste 3,5 goluri”
  • 2,72 – cota pentru „CFR Cluj handicap -2”

Agenții autorizate