Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi pariuri Lituania – Muntenegru (07.09.2023). Oaspeții sunt favoriți

Muntenegru încă păstrează șanse de calificare la Euro 2024

Lituania și Muntenegru se înfruntă joi, 7 septembrie, în Grupa G a preliminariilor Euro 2024. Gazdele sunt pe ultimul loc, cu un singur punct, în timp ce oaspeții sunt pe locul al treilea, la trei puncte de locurile calificabile la turneul final. Meciul de la Kaunas va fi arbitrat de românul Radu Petrescu.

Lituania, 13 meciuri la rând fără victorie

Lituania este codașa Grupei G, cu un singur punct, și vine după o serie de 13 meciuri fără victorie în toate competițiile. Singurul punct al lituanienilor în actuala campanie de calificare a fost obținut din remiza de pe teren propriu cu Bulgaria, 1-1 pe 17 iunie. Însă ultimul meci din preliminariile Euro 2024 a însemnat o înfrângere cu 0-2 în Ungaria. În ciuda numărului mare de meciuri fără succes, Lituania nu a primit mai mult de două goluri în niciunul dintre ultimele zece jocuri.

Când cele două echipe s-au întâlnit în Liga Națiunilor în octombrie 2018, meciul s-a încheiat cu un triumf cu 4-1 pentru Muntenegru. Însă lituanienii par a fi acum mai aproape de muntenegreni din punct de vedere al calității jocului.

Muntenegru, o victorie în ultimele opt meciuri

De-a lungul ultimului deceniu, Muntenegru a scăzut la nivel internațional, cea mai notabilă realizare fiind promovarea în Liga B a Ligii Națiunilor. Cu toate acestea, muntenegrenii simt că pot avea un cuvânt de spus în calificările pentru Euro 2024, având în vedere grupa în care este posibil să ajungă în primele două poziții. Deși eșecul în fața Serbiei se poate dovedi a fi decisiv, jocul rezultatelor de joi pot aduce cele două selecționate la egalitate de puncte.

Momentan, Muntenegru ocupă locul 3, cu patru puncte, la trei lungimi de Ungaria și Serbia, primele două clasate. Dacă Muntenegru învinge Lituania, iar Serbia învinge Ungaria la Belgrad, muntenegrenii ar ajunge la egalitate de puncte cu ocupanta poziției secunde. Lăsând la o parte aceste calcule, trebuie spus că selecționata lui Miodrag Radulovic a obținut doar o victorie în ultimele opt meciuri, 1-0 cu Bulgaria, în deplasare. Cu toate acestea, lituanienii sunt de bătut și mizăm pe o victorie a oaspeților. „2 solist” are cotă 1.70.

Ponturi pariuri Lituania - Muntenegru (07.09.2023)

Ponturi pariuri Lituania – Muntenegru (07.09.2023)

Alte trei ponturi pariuri Lituania – Muntenegru

  • 1.57 – este cota pentru „Muntenegru deschide scorul”
  • 1.62 – este cota pentru „nu marchează ambele”
  • 2.20 – este cota pentru „2 și peste 1,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate