Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Lituania – Serbia (05.09.2023). Faci bani cu balticii

Jonas Valanciunas

Lituania și Serbia se înfruntă, marți, în sferturile Campionatului Mondial 2023 la baschet. Balticii sunt, fără discuție, una dintre cele mai plăcute surprize ale acestui turneu final, alături de selecționata Letoniei. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Lituania, victorii pe linie, inclusiv cu SUA

Lituania câștigat toate cele cinci meciuri anterioare, inclusiv recenta lor întâlnire cu SUA. În absența multor jucători importanți, Jonas Valanciunas este, într-adevăr, jucătorul cheie pentru baltici. În meciul cu americanii a intrat cu o energie extraordinară, fiind decisiv. El este golgheterul și, totodată, recuperatorul echipei. Alături de Jonas Valanciunas, Rokas Jokubaitis are, la rândul lui, un rol crucial în orchestrarea jocului lituanienilor. De-a lungul ediției, balticii au fost impresionanți cu aruncările de trei puncte.

Serbia a tremurat pentru calificare după eșecul cu Italia

De partea cealaltă, Serbia a avut patru meciuri excelente, dar și unul de coșmar. Înfrângerea cu Italia a obligat-o să învingă Republica Dominicană pentru a trece în etapa următoare. Au reușit să facă asta fără probleme, iar acum Serbia este pregătită să înfrunte Lituania în sferturi. Bogdan Bogdanovic a fost decisiv în patru partide, iar echipa lui nu a întâmpinat nicio problemă. Cu toate acestea, cu Italia a prins o zi slabă, iar asta s-a văzut pe tabelă. Stefan Jovic are un turneu foarte bun, dar rămâne de văzut cum va evolua atunci cand va fi presat și cand va avea în față apărarea agresivă a jucătorilor lituanieni.

Lituania va fi foarte motivată să-și continue performanțele excelente și seria de victorii. Până acum, la acest turneu, a arătat mai bine ca Serbia. Balticii au impresionat cu aruncările de trei puncte și credem că vor obține victoria marți. Lituania câștigă” are cotă 1.90.

Lituania – Serbia (05.09.2023)

Lituania – Serbia (05.09.2023)

Alte trei variante

  • 1.89 – este cota pentru “Lituania peste 85.5 puncte”
  • 1.90 – este cota pentru “sub 170.5 puncte”
  • 1.93 – este cota pentru “Lituania câștigă sfertul 4”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate