Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Liverpool – Ajax, 1 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,79

Ponturi pariuri Liverpool – Ajax, 1 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,79. De la ora 22:00, pe Anfield, se dispută derby-ul grupei D, unde lupta pentru calificare în primăvara Champions League este foarte strânsă.

Ponturi pariuri Liverpool – Ajax, 1 decembrie 2020

Liverpool ocupă prima poziție în Grupa D și are nouă puncte după patru meciuri disputate. Diferența față de principalele două urmăritoare este de două puncte. Echipa lui Jurgen Klopp ar fi avut și mai multe puncte dacă nu ar fi pierdut cu Atalanta în rund precedentă. Antrenorul nemț se confruntă cu o situați deosebită, lipsesc foarte mulți jucători importanți și asta se vede în rezultatele obținute. Totuși, Salah-Firminio-Mane + Jota par de neoprit în acest moment și mă aștept să se remarce din nou.

Ponturi pariuri Liverpool – Ajax, 1 decembrie 2020

De partea cealaltă, Ajax se află pe locul doi în grupă și are cu două puncte mai puțin ca liderul, Liverpool. Momentan, „lăncierii” sunt calificați în faza următoare din Champions League. O înfrângere nu le-ar afecta prea mult șansele pentru că întâlnesc în ultimul meci Atalanta, pe care trebuie s-o învingă, însă cu siguranță nu le-ar strica un rezultat pozitiv.

Liverpool – Ajax 1 @ 1,79

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii