Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Liverpool – Chelsea, 22 iulie 2020. Echipa lui Lampard e favorită

Ponturi pariuri Liverpool – Chelsea, 22 iulie 2020. Echipa lui Lampard e favorită. Meciul e fără miză pentru cormorani după ce au câştigat campionatul, aşa cum au fost şi ultimele două.

Ponturi pariuri Liverpool – Chelsea, 22 iulie 2020

  • Liverpool pare că a intrat deja în vacanţă după ce a câştigat titlu în Premier League. În ultimele două partide, cormoranii au scos un egalu cu Burnely şi au pierdut derby-ul cu Arsenal. Chiar dacă Jurgen Klopp a spus că toate meciurile vor fi tratate cu cea mai mare responsabilitate până la final, jucătorii nu se mai pot concetra la fel ca atunci când încă nu erau campioni.

Echipa lui Lampard e favorită

  • De partea cealaltă, Chelsea speră să profite de momentul euforic de la Liverpool, să câştige cele trei puncte şi să facă un penultim pas către calificarea în Champions League în sezonul viitor. Deocamdată, echipa lui Lampard are un singur punct în plus faţă de Leicester şi Manchester United.

Liverpool – Chelsea Da & peste 2,5 goluri @ 1,87

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii