Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Liverpool – Manchester United, 17 ianuarie 2021. Două selecții profitabile pentru derby-ul din Premier League

Ponturi pariuri Liverpool – Manchester United, 17 ianuarie 2021. Două selecții profitabile pentru derby-ul din Premier League. Duelul ce ne poate aduce bani frumoși se joacă de la ora 18:30.

Ponturi pariuri Liverpool – Manchester United, 17 ianuarie 2021

Liverpool a început 2021 așa cum a terminat în 2021, adică printr-un rezultat negativ. Ce e de remarcat faptul că după două rezultate de egalitate în ultimele zile ale anului trecut, echipa lui Jurgen Klop „a reușit” performanța de a pierde cu Southampton, o partidă în care a avut un singur șut pe poartă. Aceste eșecuri au însemnat pierderea primei poziții în clasament tocmai în favoarea lui United, care a ajuns să aibă trei puncte în plus.

Două selecții profitabile pentru derby-ul din Premier League

De partea cealaltă, Manchester United a ajuns în postura de lider al Premier League deși foarte puțini ar fi crezut că se poate întâmpla asta. Forma de moment a diavolilor roșii este excelentă, s-au impus în cele trei din cele patru partide jucate în 2021. Mă aștept ca jucătorii lui Solskjaer să profite de absențele din apărarea lui Liverpool și să marcheze minim un gol.

Ponturi Liverpool – Manchester United:

1,80 este cota pentru PsF X

1,57 este cota pentru ambele marchează

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii