Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Liverpool – Norwich (2.03.2022). Mașina de fotbal a lui Klopp ne rotunjește veniturile

Liverpool nu ar trebui să aibă probleme cu Villareal

FA Cup revine cu o nouă rundă în această săptămână, iar echipele de top din Anglia intră pe teren cu un singur obiectiv: calificarea în etapa următoare. Vă propunem câteva pronosticuri pentru partida dintre Liverpool și Norwich. Jocul începe la ora 22:15, ora României. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Liverpool – neînvinsă de 13 partide

Liverpool traversează o perioadă de excepție în acest moment. După adjudecarea Cupei Ligii Angliei duminică, „cormoranii” atacă un nou succes în FA Cup. Pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției, echipa lui Klopp trebuie să treacă de Norwich. După o serie de victorii importante, precum succesul cu Inter din Liga Campionilor (0-2), Liverpool poate să continue seria rezultatelor bune și în FA Cup.

Norwich – aproape retrogradată

În schimb, Norwich nu o duce prea bine în această perioadă. Aflați pe ultimul loc în Premier League după 26 de meciuri și doar 17 puncte câștigate, „canarii” sunt aproape retrogradați. După seria de 3 victorii la rând, 2 în campionat și una în FA Cup, cei de la Norwich au legat 3 eșecuri la rând în campionat. Aceste rezultate au adâncit și mai mult formația în subsolul clasamentului, iar șansele pentru rămânerea în primul eșalon și în ediția următoare sunt minime.

Liverpool domină în duelurile cu Norwich, aceștia câștigând 9 din ultimele 10 întâlniri din toate competițiile. Ne așteptăm la o calificare din partea gazdelor, iar pariul nostru va fi unul pe goluri. Liverpool a înscris minimum 3 goluri în 4 din ultimele 5 partide cu Norwich, așa că adăugăm pe bilet pariul „Liverpool peste 2,5 goluri”.

Ponturi pariuri Liverpool - Norwich (2.03.2022)

Ponturi pariuri Liverpool – Norwich (2.03.2022)

Alte pronosticuri Liverpool – Norwich:

  • Handicap asiatic: Liverpool (-1,5) @ 1.55
  • Prima repriză: Liverpool @ 1.55
  • Pauză/final: 1/1 @ 1.47
  • Liverpool & Peste 2,5 goluri @ 1.47

 

Agenții autorizate