Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Lokomotiv Tbilisi – Craiova, 27 august 2020. Duel greu pentru olteni în EL

Ponturi pariuri Lokomotiv Tbilisi – Craiova, 27 august 2020. Duel greu pentru olteni în calificările Uefa Europa League. Meciul este programat să se joace de la 20:00, ora României.

Ponturi pariuri Lokomotiv Tbilisi – Craiova, 27 august 2020

Lokomotiv Tbilisi este o echipă de fotbal din Gerogia care a disputat deja 10 runde în campionatul intern. După aceste meciuri, georgienii se află mai aproape de locurile retrogradabile decât de cele fruntașe. Distanța până la prima poziție din zona roșie este de doar patru puncte.

Duel greu pentru olteni în EL

De partea cealaltă, Craiova a început în forța nouă noul sezon și lupta pentru titlu de campionă. Oltenii au câștigat în prima etapă la Sepsi cu 1-0, chiar dacă nu au făcut spectacol. Golul victoriei a venit târziu, în minutul 88, și a fost marcat Koljic. Ne așteptăm ca Craiova să se califice mai departe în timpul regulamentar.

Lokomotiv Tbilisi – Craiova 2 @ 1,67

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate