Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Lorenzo Musetti – Jack Draper. Britanicul e în mare formă

Chiar dacă ne aflăm într-o săptămână cu turnee fără miză, tot am reperat câteva partide de interes. Așa cum e cazul confruntării Lorenzo Musetti – Jack Draper, din cadrul rundei a doua de la ATP Sofia. Meciul este programat miercuri, 8 noiembrie, pe terenul central, după ora 18:00, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Italianul are patru eșecuri la rând

Lorenzo Musetti traversează un moment slab. Peninsularul vine după patru înfrângeri consecutive, în care a câștigat doar un singur set. Cu Dimitrov, în ultimul meci jucat, la mastersul de la Paris. În ciuda eșecului, Lorenzo nu a jucat slab în fața finalistului de la ultimul masters din acest an.

Cap de serie nr 1 la ediția din acest an de la Sofia, Musetti va avea parte de un adversar solid în runda secundă. Dar Musetti vrea să încheie anul cu un parcurs cât mai bun.

Draper victorie concludentă în primul tur

Jack Draper e în schimb pe o pantă ascedentă. Britanicul vine după succesul de la challengerul de la Bergamo, acolo unde s-a impus după o finală cu David Goffin. A fost un meci cu revenire pentru britanic, care după ce a cedat primul set cu 1-6, s-a impus la tie-break în actul secund și cu 6-3 în decisiv.

Aici, în primul tur, Draper a trecut de Maximilian Marterer, un alt jucător care venea după un titlu challenger. A fost o victorie simplă pentru Jack, în minimum de seturi, 6-3, 6-2. Meciul cu Musetti se anunță mult mai greu, dar Draper e pe val și vrea un nou parcurs bun.

Cotă de 1,52 la Lorenzo Musetti – Jack Draper

Se anunță un meci foarte interesant între cei doi jucători. Ambii din aceeași generați, extrem de talentați, dar care traversează perioade diferite. Musetti vine eșecul cu Dimitrov, dar speră la evoluții mai bune în capitala Bulgariei. Draper e în formă maximă și vrea al 7-lea succes la rând. Noi avem încredere în tânărul britanic și vom miza pe victoria acestuia.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate