Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Luca Van Assche – Botic Van de Zandschulp. Favoritul gazdelor are fanii de partea sa

A doua săptămâna din luna noiembrie programează ultimele două turnee ATP din sezonul 2023. Vom analiza confruntarea Luca Van Assche – Botic Van de Zandschulp, din cadrul competiției ATP 250 Metz, Franța. Partida este programată luni, 6 noiembrie, pe terenul central, cu începere după ora 20:30, ora României.

Francezul joacă în fața propriilor fani

Luca Van Assche are șansa unui nou turneu în fața fanilor francezi. Tânărul sportiv din Haxagon nu traversează o perioadă bună, cu trei eșecuri la rând. E drept, Luca a făcut semifinale la challengrul de la Orleans, cedând în fața britanicului Jack Draper.

Aici, în primul tur de la Metz, Van Assche va da peste olandezul Van de Zandschulp, un jucător de în formă. Dar Luca speră la un meci bun și implicit la calificarea în turul secund.

Olandezul vine după un turneu bun la Paris

De partea cealaltă, Botic Van de Zandschulp a jucat bine la ultimul turneu, ATP Paris Bercy. Olandezul a făcut tur trei în capitala Franței, cedând în fața semifinalistului Andrey Rublev. Batavul se simte bine în condiții indoor, având un serviciu bun și o dreaptă explozivă.

Chiar dacă pleacă cu prima șansă în partida cu favoritul gazdelor, Botic va avea de tras pentru a se califica în runda secundă. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu set decisiv!

Cotă de 1,72 la Luca Van Assche – Botic Van de Zandschulp

Se anunță un meci interesant în ultimul duel al zilei de luni de la Moselle Open. Francezul va avea fanii în spate, dar Botic e în formă. Credem că partida va fi disputată, însă noi vom miza pe victoria olandezului, la capătul unei partide întinse pe cel puțin 18 game-uri.

Ponturi pariuri Luca Van Assche - Botic Van de Zandschulp

Ponturi pariuri Luca Van Assche – Botic Van de Zandschulp

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate