Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Ludogoreț – AEK Larnaca Europa League 08.11.2018

Publicat

pe

keseru, ludogoret

Bulgarii se zbat într-un anonimat desăvârșit, sunt departe de echipa ce a impresionat Europa, prin eliminarea Stelei la penalty-uri.

Ludogoreț este extrem de departe de echipa care ne impresiona pe toți, a fost în preliminariile de Champions League, dar a fost eliminată extrem de surprinzător de MOL Vidi, după o dublă în care nu a marcat vreun gol și s-a chinuit foarte mult.

Ludogoreț se regăsește în Grupa A, le are ca adversare pe: AEK Larnaca, Leverkusen și Zurich. Bulgarii sunt pe locul trei în acestă grupă, au acumulat un singur punct și au un golaveraj de 3-5. Acesta fiind și singurul argument ce o separă de ultima clasată.


Pariul nostru gratuit pentru Ludogoreț – AEK Larnaca gol în ambele reprize @ 1,72


Ponturi pariuri Ludogoreț – AEK Larnaca Europa League 08.11.2018

AEK Larnaca se află pe ultima poziție, are același număr de puncte ca și Ludogoreț, dar la capitolul golaveraj stă mai rău: 3-6. Ambele echipe și-au pierdut meciurile cu celelalte combatante din grupă și au remizat împreună, în ultimul meci de Europa League.

Partida din Cipru a fost la discreția gazdelor, AEK și-a creat ocaziile de gol, a avut multe șuturi pe poartă, dar s-a văzut condusă încă din minutul șapte. Larnaca a egalat până în pauză, dintr-un penalty îndelung contestat de bulgari, iar în partea a doua putea chiar să și câștige, însă lipsa de valoare a jucătorilor ciprioți și-a pus amprenta pe faza de finalizare.

Ponturi pariuri Ludogoreț – AEK Larnaca, joi, 08 noiembrie 2018

Ludogoreț este pe primulo loc în Bulgaria, dar nu mai domină competiția internă ca în trecut. Gazdele de astăzi, întâmpină mari proble în acest sezon, datorită echipelor de tradiție ale Bulgariei: Levski Sofia și ȚSKA Sofia.

Larnaca este pe locul cinci în Cipru, are doar 13 puncte, dar campionatul în insulă este abia la început. Ludogoreț pare a nu avea forța necesară de a se lupta pentru calificare, ciprioții vin la acest joc cu moralul la maxim, mai ales că meritau să câștige meciul tur.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii