Urmareste-ne

Ponturi Champions League

Ponturi pariuri Ludogoreț – Sutjeska Niksic (05.07.2022). Avem cota care îți aduce profitul!

Ludogoreț, eliminată de Malmo, anul trecut, în play-off

Ludogoreț (Bulgaria) – Sutjeska Niksic (Muntenegru) se înfruntă în prima manșă din UEFA Liga Campionilor – calificări. Echipa gazdă, care a jucat în faza grupelor din Europa League în sezonul trecut, este campioana Bulgariei, în timp ce oaspeții sunt deținătorii titlului în Muntenegru. Betmag îți prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Ludogoreț e favorită

Ludogoreț și-a asigurat calificarea în primul tur de calificare al Ligii Campionilor după ce a câștigat, sezonul trecut, al 11-lea titlu din istoria clubului. În ediția 2014-2015, bulgarii au jucat în grupele cele mai puternice competiții intercluburi din Europa, unde au înfruntat pe Real Madrid, Basel și Liverpool. De asemenea, Ludogoreț a mai facut parte din grupele competiției în 2016-2017. În sezonul trecut, bulgarii au ajuns până în play-off, dar au fost eliminați de Malmo, 3-2 la general, și, astfel, au ajuns în Europa League, unde au terminat pe locul 4 într-o grupă cu Braga, Steaua Roșie Belgrad și FC Midtjylland.

Sutjeska Niksic, șansa a doua

De partea cealaltă, Sutjeska Niksic, nu a jucat niciodată în faza grupelor din Liga Campionilor, așa că ar reprezenta o surpriză enormă dacă ar reuși să treacă de toate tururile de calificare. A ajuns pînă aici după ce, sezonul trecut, a cucerit titlul în Muntenegru. Echipa lui Milija Savovic pornește, clar, cu șansa a doua cu Ludogoreț, însă, cu siguranță, muntenegrenii vor lăsa pe teren și ultima picătură de energie pentru un rezultat pozitiv, care să-i mențină în cursa pentru calificare. “2-3 goluri în meci” are cotă 2.15.

Alte trei variante

  • 1.67 – este cota pentru “Ludogoreț câștigă la cel puțin două goluri”
  • 1.60 – este cota pentru “Sutjeska Niksic nu marchează”
  • 1.65 – este cota pentru “Ludogoreț conduce la pauză și câștigă la final”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate