Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi pariuri Luxemburg – Bosnia și Herțegovina (16.11.2023). Golurile îți aduc profit

Golurile îți aduc profit
Golurile îți aduc profit

Luxemburg și Bosnia și Herțegovina se înfruntă joi, 16 noiembrie, în Grupa J din preliminariile Euro 2024. Aflate pe locul al treilea, la cinci puncte de poziția secundă, gazdele încă mai speră în calificarea directă la turneul final, cu două meciuri rămase de disputat din aceste preliminarii. Bosniacii sunt scoși din calculele calificării directe, după o campanie mai puțin reușită.

Luxemburgul încă trage speranțe la calificarea directă

Pe locul al treilea, cu 11 puncte, la cinci lungimi de poziția secundă, Luxemburgul încă mai trage speranțe să ajungă în premieră la Campionatul European. Dar din ultimele trei meciuri nu a luat decât un punct, iar înfrângerea de pe teren propriu din octombrie în fața Slovaciei, scor 0-1, s-ar putea dovedi decisivă. Luxemburghezii au început campania cu o remiză albă în deplasare cu Slovacia, după care au fost surclasați acasă de Portugalia (0-6). Au venit apoi trei victorii consecutive, dătătoare de mari speranțe, cu Liechtenstein, Bosnia și Islanda, dar lusitanii i-au adus imediat pe luxemburghezi cu picioarele pe pământ, învingându-i cu un neverosimil 9-0. Din meciurile din octombrie nu au scos decât un punct, după 1-1 cu Islanda pierzând meciul cu Slovacia, scor 0-1.

La cinci puncte în urma slovacilor, naționala Luxemburgului este obligată să câștige ultimele două meciuri din grupă, acasă cu Bosnia și Herțegovina și în deplasare cu Liechtenstein. Dar pentru a se califica direct la Euro 2024 este necesar ca Slovacia să piardă cele două partide pe care le mai are de disputat. În caz contrar, luxemburghezii vor mai avea o șansă de calificare în primăvara anului viitor, în play-off. Datorită faptului că Turcia s-a calificat direct la turneul final, Luxemburgului i se garantează un loc în play-off, pe baza performanței din Liga Națiunilor. Echipa lui Luc Holtz a terminat pe locul secund în Grupa 1 a Ligii C din Liga Națiunilor, grupă câștigată de Turcia.

Bosnia, campanie dezamăgitoare

De partea cealaltă, Bosnia și-a pecetluit soarta încă de luna trecută, înfrângerea usturătoare de pe teren propriu în fața Portugaliei (scor 0-5) lăsând-o la 7 puncte în urma Slovaciei. Astfel, cu două meciuri rămase de disputat, calificarea directă la Euro 2024 este scoasă din calcul. Totuși, datorită performanței din ultima ediție a Ligii Națiunilor, bosniacii vor intra în play-off, dar forma actuală este una dezastruoasă. Printre cele cinci eșecuri din această grupă preliminară s-au strecurat două victorii timide cu Liechtenstein, în care bosniacii nu au marcat mai mult de două goluri. Forma de acasă nu este grozavă, dar bilanțul de deplasare este și mai rău. Bosnia a câștigat doar trei partide în deplasare în cinci ani, împotriva Liechtensteinului (de două ori) și a Kazahstanului.

Luxemburgul a luat doar un punct din ultimele trei meciuri din aceste preliminarii și aproape că și-a spulberat șansele la o calificare directă. Bosnia a făcut o campanie dezamăgitoare, dar înaintea înfrângerii din meciul direct din iunie, câștigase toate celelalte șapte întâlniri cu Luxemburg. Ne așteaptă un meci echilibrat, dar Bosnia pare favorită, având în vedere calitatea lotului. Având în vedere speranțele gazdelor, nu ar fi exclus să avem reușite de ambele părți. „Ambele marchează” are cotă 1.83.

Ponturi pariuri Luxemburg - Bosnia (16.11.2023)

Ponturi pariuri Luxemburg – Bosnia (16.11.2023)

Alte trei ponturi pariuri Luxemburg – Bosnia și Herțegovina

  • 1.47 – este cota pentru „X2”
  • 1.62 – este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”
  • 2.05 – este cota pentru „Bosnia deschide scorul”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate