Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Luxemburg – Islanda (08.09.2023). Goluri puține în cursa spre Euro 2024

Luxemburg și Islanda se înfruntă vineri, 8 septembrie, în Grupa J din preliminariile Euro 2024. Gazdele au câștigat ultimele două meciuri din campania de calificare, în timp ce oaspeții au pierdut cele două partide disputate în luna iunie. Confruntarea din Luxemburg este programată de la ora 21:45, ora României.

Luxemburg, surpriza plăcută din Grupa J

Selecționata Luxemburgului s-a comportat onorabil în al treilea eșalon al Ligii Națiunilor, terminând imediat în spatele Turciei, și a început cu entuziasm campania de calificare la Euro 2024. Dar remiza fără goluri împotriva Slovaciei a fost urmată de un eșec usturător pe teren propriu contra Portugaliei. Lusitanii s-au impus cu 6-0, arătând că sunt totuși principalii favoriți la câștigarea grupei. Selecționata condusă de Luc Holtz și-a revenit însă în vară, chiar dacă înaintea meciurilor oficiale a pierdut amicalul de pe teren propriu împotriva Maltei, scor 0-1. Însă în preliminariile Euro 2024 a bifat două victorii identice, cu 2-0, cu Liechtenstein (acasă), respectiv Bosnia și Herțegovina (deplasare).

Cu șapte puncte în cont, naționala Luxemburgului ocupă locul al treilea, la trei lungimi de calificarea directă la turneul final. Astfel, la trei puncte în urma Slovaciei, luxemburghezilor nu le rămâne decât să se roage ca lusitanii să-i învingă în seara asta pe slovaci. Dar în aceste condiții și Luxemburgul trebuie să câștige cu Islanda, pentru a echilibra situația la vârf și face palpitantă lupta pentru calificarae la Euro 2024.

Islanda, bilanț modest în preliminarii: trei eșecuri în patru meciuri

Islanda trăiește cu amintirea acelui turneu final din 2016, când a ajuns până în sferturile de finală, astfel că nordicii speră să ajungă din nou între primele echipe ale Europei. Campania de calificare la Euro 2024 a fost începută cu un eșec în Bosnia și Herțegovina (scor 0-3), dar a urmat imediat un 7-0 cu Liechtenstein, cea mai slab cotată echipă din Grupa J. În luna iunie a opus rezistență în fața principalelor favorite la calificare, dar în cele din urmă a pierdut pe teren propriu atât cu Slovacia (1-2), cât și cu Portugalia (0-1).  Cu trei puncte din patru meciuri, Islanda ocupă abia locul 4 în Grupa J.

Pregătindu-se pentru o călătorie potențial descurajantă în Luxemburg, nordicii s-ar putea consola cu faptul că fiecare dintre ultimele cinci victorii ale lor au venit departe de casă. Dar acest lucru nu este încurajator înaintea escalei nordice a bosniacilor de la începutul săptămânii viitoare. Dacă e să ne referim la directe, islandezii au motive de satisfacție, pentru că au trecut șapte meciuri de când nordicii nu au mai pierdut cu Luxemburg. Nu ne așteptăm la goluri prea multe în această seară și alegem „1-2 goluri în meci”, la cotă 1.72.

Ponturi pariuri Luxemburg - Liechtenstein (08.09.2023)

Ponturi pariuri Luxemburg – Liechtenstein (08.09.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate