Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Lyon – Bayern, 19 august 2020. Facem bani din a doua semifinală Champions League

Ponturi pariuri Lyon – Bayern, 19 august 2020. Facem bani din a doua semifinală Champions League. Nemtii sunt mar favoriti nu doar la calificarea în marea finală, ci și la câștigarea trofeului. Însă francezii pot oricând sa producă surpriza, așa cum au făcut-o cu cei de la Juventus.

Ponturi pariuri Lyon – Bayern, 19 august 2020

  • Lyon este poate cea mai mare surpriză din FINAL 8. Pentru a ajunge în Portugalia, francezii au produs primul mare șoc al Ligii Campionilor. I-au trimis acasă pe cei de la Juventus. Apoi au detonat bomba prin eliminarea cetățenilor lui Pep Guardiola. Va reuși Lyon să elimine o altă favorită la câștigarea Champions League a treia oară la rând?

Facem bani din a doua semifinală Champions League

  • De partea cealaltă, Bayern a spulberat-o pe Chelsea înainte de FINAL 8. Apoi a dat peste Barcelona și părea ca va avea parte de un meci dramatic pentru a ajunge în semifinale. Însă rezultatul obtinut a șocat toată lumea fotbalului. Bavarezii au învins cu 8-2 si i-au umilit pe Messi & Co.!
  • Ne așteptăm ca cele două echipe să ne ofere un duel spectaculos în care să vedem cel puțin peste 3,5 goluri.

Lyon – Bayern peste 3,5 goluri @ 1,80

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii