Urmareste-ne

Biletul zilei

Ponturi pariuri Lyon – Dijon, 28 august 2020. Facem profit din Ligue 1

Ponturi pariuri Lyon – Dijon, 28 august 2020. Facem profit din Ligue 1. Meciul se anunță foarte interesant și are o favorită certă. Echipa gazdă nu ar trebui să aibă deloc probleme în a câștiga în această seară.

Ponturi pariuri Lyon – Dijon, 28 august 2020

Lyon debutează în Ligue 1 cu o etapă întârziere cauzată de parcursul uimitor din FINAL 8 Champions League. După ce a eliminat-o pe Juventus, echipa lui Depay a trecut uimitor și de Manchester City, fiind eliminată în semifinale  de câștigătoare competiției Bayern Munchen. Având în vedere felul în care a evoluat cu cele mai bune echipe ale lumii, dar și faptul că întâlnește o echipa foarte slabă, ne așteptăm să se impună fără prea mari probleme, chiar la o diferența mare de scor.

Ponturi pariuri Lyon – Dijon, 28 august 2020

De partea cealaltă, Dijon se află deja la al doilea meci în acest debut de sezon din Ligue 1. Primul a fost cu Angers pe care l-a pierdut la limită, scor 0-1, chiar pe teren propriu. Acum vine la Lyon și are șanse foarte mici să plece cu punct sau puncte.

Lyon – Dijon 1 și peste 2,5 goluri @ 1,85

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate