Ligue 1

Ponturi pariuri Lyon – Monaco (28.04.2024). Facem profit cu Ligue 1

Lyon și Monaco se întâlnesc duminică, 28 aprilie, în etapa 31-a din Ligue 1. Gazdele vin după o înfrângere în fața liderului PSG, întrerupându-și seria de șase meciuri oficiale fără eșec, în timp ce oaspeții sunt neînvinși în ultimele opt etape și vin după patru victorii consecutive. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru confruntarea de pe Parc Olympique Lyonnais, de la ora 22:00, ora României.

Lyon vine după înfrângerea cu PSG

Lyon speră să-și revină după înfrângerea grea din etapa trecută, 1-4 în fața liderului PSG, și să continue o a doua parte destul de bună din acest sezon de Ligue 1. Lyon a bifat un început istoric slab de sezon, ocupând ultimul loc la finalul anului 2023, cu doar șapte puncte și o singură victorie în primele 14 etape. Din decembrie, însă, echipa a început să arate altfel, iar acum se găsește în jumătatea superioară a clasamentului, pe locul 9, cu 41 de puncte.

După cele 14 etape în care a adunat numai șapte puncte, echipa lui Pierre Sage a adunat 34 din următoarele 16 meciuri, datorită unui bilanț de 11 victorii, un egal și patru înfrângeri. În ultimele săptămâni a avut o serie impresionantă, pe o perioadă de cinci meciuri de campionat în martie și aprilie, în care egalul cu Reims a fost singura sincopă. Au fost, în schimb, victorii cu Lorient, Toulouse, Nantes și Brest, dar și o calificare în finala Cupei Franței. În această formă, Lyon s-a îndreptat weekendul trecut spre cel mai dur test al sezonului, o deplasare la liderul PSG, dar în urma căreia nu a reușit să-și prelungească seria de invincibilitate. Echipa lui Sage a coborât pe locul 9 în urma eșecului de pe Parc des Princes, dar speră să revină la căile câștigătoare în acest weekend.

Monaco, în mare formă: patru victorii consecutive

De partea cealaltă, Monaco e în mare formă, neînvinsă în ultimele opt etape, și are ca țintă consolidarea poziției secunde din clasamentul Ligue 1. În încercarea de a ajunge pe podiumul Ligue 1 și de a-și asigura prezența în viitorul sezon de Liga Campionilor, Monaco s-a bucurat recent de o serie fierbinte, fiind neînvinsă în ultimele opt meciuri de campionat de la sfârșitul lunii februarie încoace, perioadă în care a adunat 20 de puncte.

După victoriile asupra lui Lens și Strasbourg, alături de remizele cu Lorient și liderul PSG, echipa lui Adi Hutter intră în meciul din weelend după patru meciuri de trei puncte, învingându-le pe Metz și Reims, înainte de a întâlni colegele din Top 4, Brest și Lille. Pe locul al doilea, cu un avans de cinci puncte față de Brest și șase față de Lille, cu doar patru meciuri rămase de jucat, Monaco urmărește acum o a cincea victorie consecutivă în Ligue 1.

Forma lui Lyon din ultimele luni a fost cu siguranță cea a unei echipe care s-ar fi luptat cu Monaco în fruntea ligii, dacă ar fi avut un parcurs constant de-a lungul sezonului. Vizitatorii se deplasează cu mult elan în încercarea de a-și consolida poziția secundă, dar ar putea fi nevoiți să se mulțumească și cu o remiză pe Parc Olympique Lyonnais. „PSF X” are cotă 1.85.

Ponturi pariuri Lyon – Monaco (28.04.2024)

Alte trei ponturi pariuri Lyon – Monaco

  • 1.47 – este cota pentru „se marchează în ambele reprize”
  • 1.66 – este cota pentru „sub 3,5 goluri”
  • 2.22 – este cota pentru „2-3 goluri în meci”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Share
Published by
Marian Cărăvan

Bilete

  • Serie A

Ponturi pariuri Milan – Cagliari (11.05.2024). Mergem pe mâna gazdelor

Milan și Cagliari se întâlnesc sâmbătă, 11 mai, în etapa a 36-a din Serie A.…

12 ore ago
  • La Liga

Ponturi pariuri Granada – Real Madrid (11.05.2024). Fără emoții pentru campionii Spaniei

Granada și Real Madrid se întâlnesc sâmbătă, 11 mai, în etapa a 35-a  din La…

15 ore ago
  • Premier League

Ponturi pariuri Newcastle – Brighton (11.05.2024). Bani pe jos pentru pariori

Newcastle și Brighton se întâlnesc, sâmbătă, în etapa a 37-a din Premier League – Anglia.…

15 ore ago
  • Premier League

Ponturi pariuri Tottenham – Burnley (11.05.2024). Avem cota care îți aduce profitul

Tottenham și Burnley se întâlnesc, sâmbătă, în etapa a 37-a din Premier League – Anglia.…

15 ore ago
  • Bundesliga

Ponturi pariuri Mainz – Dortmund (11.05.2024). Gazdele sunt în formă, oaspeții sunt euforici

Mainz și Dortmund se întâlnesc sâmbătă, 11 mai, în etapa a 33-a din Bundesliga. Gazdele…

15 ore ago
  • La Liga

Ponturi pariuri Athletic Bilbao – Osasuna (11.05.2024). Goluri pe San Mames

Athletic Bilbao și Osasuna se întâlnesc sâmbătă, 11 mai, în etapa a 35-a din La…

15 ore ago