Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Lyon – PSG (21 martie 2021). Răzbunarea e cotată la 2,25

Ponturi pariuri Lyon – PSG (21 martie 2021). Etapa 30 de Ligue 1 ne aduce un adevărat derby pentru titlu. Lyon şi PSG sunt la egalitate de puncte, pe podium, la 3 lungimi în spatele liderului Lille, care ar putea să se distanţeze la 6 puncte, pentru că are o partidă uşoară, cu Nimes, cu patru ore mai devreme. Lyon – PSG începe la 22:00.

Lyon, incapabilă să atenteze la primul loc

Ponturi pariuri Lyon – PSG (21 martie 2021). Lyon n-a pierdut niciunul dintre ultimele 5 meciuri oficiale disputate, bifând trei victorii (una în Cupă) şi două remize. Mereu aproape, niciodată acolo, Lyon pare incapabilă să preia şefia clasamentului şi să o menţină. Runda precedentă a remizat la Reims, după ce anterior făcuse acelaşi lucru la Marseille, iar la jumătatea lunii februarie pierduse acasă cu Montpellier. Trupa lui Rudi Garcia pare să se blocheze în momentele decisive.

PSG, prea multe înfrângeri

Ponturi pariuri Lyon – PSG (21 martie 2021). Nici PSG nu mai are constanţa din anii precedenţi, când, în acest moment al campionatului, ar fi fost lider detaşat. Şapte înfrângeri au acumulat parizienii până în acest moment, faţă de doar două sau trei ale contracandidatelor. PSG luptă în continuare pe toate fronturile, dar infirmeria s-a mai golit, aşa că Pochettino are de unde alege. Ca moral, PSG ar trebui să stea bine. A eliminat Barcelona din Champions League şi pe liderul Lille din Cupă. E drept că între cele două partide a pierdut cu Nantes acasă, în Ligue 1, dar asta n-ar trebui să influenţeze prea mult. „2 solist” are cota 2,25.

Ponturi pariuri Lyon – PSG (21 martie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Lyon – PSG (21 martie 2021). La partida tur, Lyon era în mare formă, iar PSG suferea destul de tare. Avea mulţi accidentaţi, se concentrase mult pe Liga Campionilor, ultimul lor meci înainte de cel cu Lyon fiind în etapa 6 a grupelor, o partidă cu Başakşehir, reluată după scandalul Colţescu şi rasismul. Atunci, Lyon a profitat şi s-a impus cu 1-0 pe Parc de Princes. A fost primul succes după aproape doi ani. În sezonul precedent, PSG a scos-o pe Lyon în semifinala Cupei, a învins-o în finala Cupei Ligii şi a bătut-o tur-retur. Puteţi încerca şi:

  • 1,70 – cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri”
  • 1,84 – cota pentru „peste 1,5 goluri PSG”
  • 1,88 – cota pentru „PSF 2”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii