Urmareste-ne

Ponturi Spania

Ponturi pariuri Mallorca – Cadiz (12.05.2023). Golurile îți aduc profit

Meciul Mallorca – Cadiz deschide vineri seara etapa a 34-a din La Liga. Oaspeții sunt la doar un punct de zona roșie. Gazdele stau ceva mai bine în clasament, dar nu au scăpat încă de grijile retrogradării. Confruntarea de la Palma de Mallorca este programată de la ora 22:00.

Mallorca, doar un punct în ultimele trei meciuri

Mallorca nu a scăpat de grijile retrogradării și ar fi o surpriză uriașă să o vedem trasă în lupta pentru supraviețuirea în La Liga, deoarece se află la șapte puncte de zona roșie, cu cinci meciuri rămase de disputat din acest sezon. Pirații au terminat sezonul trecut pe locul 16 și sunt pe cale de a încheia ceva mai bine actuala ediție de campionat. De fapt, Mallorca este la doar trei puncte ocupanta locului 10, Osasuna, astfel că insularii ar trebui să se uite mai degrabă în sus, decât înspre subsolul clasamentului, în ciuda problemelor recente. Înaintea etapei a 34-a, echipa lui Javier Aguirre ocupă locul 12, cu 41 de puncte, reușind să scoată doar un punct din ultimele trei meciuri. Mallorca are câteva meciuri importante înainte de finalul sezonului, urmând să le înfrunte pe Almeria și Valencia, ambele fiind implicate în lupta pentru evitarea retrogradării.

Cadiz, la un punct de retrogradare

De partea cealaltă, Cadiz ocupă locul 15, cu 25 de puncte, fiind la doar un punct de zona roșie. Echipa lui Sergio Gonzales luptă să rămână în La Liga pentru al patrulea sezon la rând, e în afara zonei de retrogradare, dar are numai un punct peste Getafe, ocupanta locului 18. Andaluzii au reușit pe 30 aprilie o victorie uriașă cu 2-1 în fața Valenciei, una dintre contracandidatele în lupta pentru supraviețuire. Intră însă în meci după un eșec usturător pe Wanda Metropolitano, 1-5 cu Atletico Madrid.

„Submarinul Galben” a adunat 14 puncte din cele 16 meciuri în deplasare în acest sezon, un bilanț relativ solid având în vedere locul din clasament. Însă Mallorca a fost puternică acasă, adunând 26 de puncte din 16 meciuri în fața propriilor suporteri. Cadiz a reușit să se impună în ultima confruntare directă, disputată la începutul acestui an, dar Mallorca are avantajul terenului propriu. Ne așteptăm să vedem, totuși, reușite de ambele părți. 2.25 este cota pentru „GG”.

Ponturi pariuri Mallorca - Cadiz (12.05.2023)

Ponturi pariuri Mallorca – Cadiz (12.05.2023)

Alte trei ponturi pariuri Mallorca – Cadiz

  • 1.70 – este cota pentru „Mallorca câștigă cel puțin o repriză”
  • 1.72 – este cota pentru „2-4 goluri în meci”
  • 1.89 – este cota pentru „PSF 1”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate