Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Mallorca – FC Barcelona 13 iunie 2020. Victorie fără emoții

Ponturi pariuri Mallorca – FC Barcelona 13 iunie 2020. Victorie fără emoții pentru catalani în această deplasare, prima după revenirea la fotbal. Jocul este programat la ora 23:00, ora României.

Ponturi pariuri Mallorca – FC Barcelona 13 iunie 2020

  • Mallorca nu stă deloc bine în clasament, fiind prima echipă sub linia clasamentului, pe locul 18 cu doar 25 de puncte. Astfel, dacă nu începe să strângă puncte repede ajunge să se bata pentru evitarea retrogradării.

Victorie fără emoții

  • De partea cealaltă, FC Barcelona este pe locul unu, cu două puncte în fața celor de la Real Madrid, așa că ne așteptăm să vedem un meci în care va domina pentru a înscrie.
  • Așadar, pronosticul nostru este 2 solist la cota 1.30.

Mallorca – FC Barcelona 2 @ 1.30

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii