Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Mallorca – Real Madrid: cota perfectă: 2,25

Ponturi pariuri Mallorca – Real Madrid, un duel extrem de important pentru galactici, sunt recomandările noastre pentru pariorii care vor să facă profit. Şi avem şi o cotă perfectă la meciul în care echipa lui Zidane îşi doreşte să obţină o nouă victorie ca să nu piardă prima poziţie în clasament.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Mallorca – Real Madrid

Mallorca este una dintre principalele favorite la retrogradare după forma pe care o arată. Ocupă locul 18, cu şapte puncte în opt etape, cu doar două victorii până în acest moment. Prima în etapa inaugurală a actualului sezon, ultima etapa precedentă, cu Espanyol, o altă echipă care are mari probleme. Confruntarea cu Real Madrid nu vine în momentul oportun pentru Mallorca.

+ încă 4 ponturi ușoare pentru Mallorca – Real Madrid

De cealaltă parte, Real Madrid e la polul opus, conduce clasamentul din La Liga după aceste opt etape. Echipa antrenată de Zinedine Zidane este singura care nu a pierdut niciodată în actuala stagiune, şi al doilea cel mai bun atac după cel al Granadei. Diferenţa faţă de marea rivală Barcelona este destul de mică, doar două puncte, astfel încât singura varianta pentru această partidă este victoria.

  • 1,50 este cota pentru 2 solist
  • 1,67 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 2,00 este cota pentru Benzama marchează oricând
  • 2,25 este cota pentru primul gol după minutul 28:00

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii