Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Man. United – Tottenham, 4 octombrie 2020. Cota profitabilă: 1,65

Ponturi pariuri Man. United – Tottenham, 4 octombrie 2020. Cota profitabilă: 1,65. Cele două echipe nu au avut startul de sezon pe care şi l-au dorit, drept pentru care mă aştept la o luptă extrem de încinsă pentru cele trei puncte.

Ponturi pariuri Man. United – Tottenham

United are trei puncte dup primele două partide disputate în noul sezon. A început dezastruos şi a pierdut în prima rundă cu Palace, pe teren propriu, scro 1-3, apoi a reuşit să se impună la limită în deplasarea de la Brighton, scor 3-2. Pentru a nu intra într-o minicriză încă din startul sezonului, United are nevoie să obţină cele trei puncte.

Man. United – Tottenham, 4 octombrie 2020

De partea cealaltă, Tottenham are jucat un meci în plus faţă de rivala sa însă nu în clasament are un singur punct mai mult ca ea. Echipa lui Mourinho a început tot cu o înfrângere, 0-1 pe teren propriu cu Everton, a urmat victoria de la Southampton, scor 5-2, şi egalul 1-1 cu Newcastle. La fel ca United, Spurs e obligată să câştige astăzi.

United – Tottenham ambele marchează @ 1,65

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii