Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Manchester City – Borussia Dortmund (6 aprilie 2021). Cotă 2,35 pentru un succes sigur

Ponturi pariuri Manchester City – Borussia Dortmund (6 aprilie 2021). Sferturile de finală ale Ligii Campionilor debutează în acestă seară, iar unul dintre jocurile programate este cel din Manchester City şi Borussia Dortmund. Englezii sunt în super-formă, cu 26 de victorii în ultimele 27 de meciuri, în timp ce nemţii se chinuiesc în campionat, unde sunt în pericol să rateze calificarea în sezonul viitor de Champions. Se joacă de la 22:00, iar Manchester City este favorită certă şi în această partidă, şi la calificarea în semifinale.

Guardiola caută prima semifinală cu City

Ponturi pariuri Manchester City – Borussia Dortmund (6 aprilie 2021). Manchester City defilează în campionat, unde are 14 puncte avans faţă de locul secund, ce-i drept, cu un meci în plus. Asta înseamnă că Guardiola se poate concentra exclusiv pe Liga Campionilor, pentru titlul intern este practic asigurat. Sub comanda catalanului, City nu a reuşit niciodată să treacă de sferturi, iar această dublă cu Dortmund ar putea fi prilejul perfect.

Dortmund, sezon dificil

Ponturi pariuri Manchester City – Borussia Dortmund (6 aprilie 2021). Dortmund e departe de un sezon excelent. În campionat, e în pericol să rateze top 4 şi calificarea în sezonul viitor de Liga Campionilor. Acum, e pe locul 5, cu 43 de puncte, iar deasupra ei Frankfurt, în faţa căreia Borussia a pierdut chiar în ultimul meci jucat, are 50. Dortmund intră în această dublă cu City după două meciuri fără victorie. Înainte eşecului cu Frankfurt, remizase la Koln, 2-2. În Champions, s-a calificat în sferturi după două jocuri spectaculoase cu Sevilla, 3-2 în Spania şi 2-2 acasă. Apărarea e fragilă, iar atacul devastator al lui City va specula acest lucru. „1 pauză / 1 final şi City câştigă la cel puţin două goluri” are cota 2,35.

Ponturi pariuri Manchester City – Borussia Dortmund (6 aprilie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Manchester City – Borussia Dortmund (6 aprilie 2021). În afara unui eşec 0-2 în derby-ul Manchesterului, cu United, City a înregistrat numai victorii din 19 decembrie până acum. Adică 26 de succese în 27 de partide, iar 21 din ele au fost în handicap. De partea cealaltă, Dortmund a încasat cel puţin două goluri în patru din ultimele 5 meciuri jucate. Puteţi încerca şi:

  • 1,86 – cota pentru „Manchester City handicap -1”
  • 1,87 – cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 2,04 – cota pentru „Dortmund nu marchează”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare