Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Manchester City – Chelsea. „Puneți-vă centurile”, urmează un super meci

chelsea, city
chelsea, city

Ponturi Pariuri: Manchester City – Chelsea. Manchester City are nevoie de punctele din acest meci, dar are mare nevoie de un joc foarte bun. Chelsea este una dintre echipele spectaculoase ale Premier League, dar face multe gafe în apărare. Nici cu City nu ne este rușine la acest capitol, dat „cetățenii” dispută acest meci acasă.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la City – Chelsea

Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct în clasament, dar forma de moment este diametral opusă. City a pierdut două din ultimele trei partide, iar Chelsea are victorii pe linie. Londonezii au o echipă extrem de bună, Lampard a dat șansa câtorva tineri, iar aceștia au profitat la maxim de ea. Cele mai mari probleme sunt în apărare, fundașii centrali nu se ridică la nivelul pe care îl impun oamenii din atac, dar totul se compensează datorită portarului. Chelsea este genul de echipă ce este conștientă de problemele pe care le are, dar încearcă să marcheze un gol mai mult decât adversarul.

Ponturi City vs Chelsea din 23.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru City – Chelsea

Londonezii știu că vor lua gol sau goluri, dar în același timp intră în joc cu gândul și dorința că pot marca unul în plus față de adversarul întâlnit. City are cam aceleași probleme, doar că ceva mai evidente. Lipsa portarului titular, faptul că fundașii centrali nu au talie, dar în același timp nu au nici valoare de un club cu pretențiile lui City, face din echipa lui Guardiola o țintă vie. De la mijloc în sus, Manchester City pictează fotbalul, iar acest fapt se vede și din golaverajul la general: 35-13. Ne așteptăm la un meci spectaculos, să nu vă mire dacă vom vedea cel puțin două goluri de fiecare parte, noi mizăm doar pe acest lucru.

  • 4,00 este cota pentru 3 + la pauză
  • 2,05 este cota pentru peste 3,5 goluri
  • 1,43 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 3,25 este cota pentru peste 1,5 goluri Chelsea

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare