Urmareste-ne

ALTELE

Ponturi pariuri Manchester City – Liverpool (16.04.2022). Bătălia pentru un loc în finala Cupei Angliei

După duelul din campionat de duminica trecută, Manchester City și Liverpool se reîntâlnesc sâmbătă, de la ora 17:30, în semifinalele Cupei Angliei. Ambele echipe vin după calificările în semifinalele Ligii Campionilor.

Încă un duel între Manchester City și Liverpool

Primele două clasate din Premier League se vor afla din nou față în față la mai puțin de o săptămână. Precedenta confruntare a avut loc duminică, 10 aprilie, și s-a încheiat la egalitate, 2-2, într-o adevărată finală a campionatului. Astfel, în Premier League se menține suspansul în privința titlului de campioană. În continuare, Manchester City este lider, cu 74 de puncte, urmată de Liverpool, cu un punct mai puțin.
Sâmbătă, Manchester City și Liverpool luptă pentru un loc în finala Cupei Angliei. „Cetățenii” primesc vizita „Cormoranilor” după duelurile din Liga Campionilor, care le-au asigurat ambelor formații prezența în semifinalele celei mai tari competiții intercluburi.
Manchester City a eliminat-o pe Atletico Madrid, după 1-0 acasă și 0-0 în returul de Wanda Metropolitano. Liverpool a trecut de Benfica, după 3-1 la Lisabona și 3-3 pe Anfield, în returul din această săptămână.

Mizăm pe goluri în semifinalele Cupei Angliei

În ultimele 13 directe de acasă, Manchester City a pierdut o singură dată în fața lui Liverpool, 1-4 în noiembrie 2015, la prima vizită a lui Jurgen Klopp pe Etihad. În rest, au fost șapte victorii Man City și cinci remize.
Sâmbătă ne așteaptă un meci de care pe care și cum se joacă doar într-o singură manșă, ne așteptăm la… goluri. Mizăm pe cel puțin trei goluri, iar cota pentru „total goluri meci 3+” este 1,70.

Ponturi pariuri Manchester City – Liverpool (16.04.2022)

Alte trei ponturi pariuri Manchester City – Liverpool

  • 1,60 – cotă pentru „GG”
  • 1,75 – cotă pentru „PSF X”
  • 2,00 – cotă pentru „GG3+”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate