Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Manchester City – Lyon (15 august 2020). Pronosticul care triplează banii

Ponturi pariuri Manchester City – Lyon (15 august 2020). Ultimul sfert de finală din Champions League le aduce faţă în faţă pe Manchester City şi Olympique Lyonnais, în această seară, de la 22:00. Englezii pornesc favoriţi într-un duel surprinzător cu Lyon, care a reuşit să o elimine pe campioana Italiei, Juventus.

Manchester City, fragilă în defensivă

Ponturi pariuri Manchester City – Lyon (15 august 2020). După investiţiile masive ale arabilor, City s-a transformat uşor-uşor într-o forţă a Europei, dar nu a reuşit prea multe în competiţiile continentale. Doar o semifinală de Ligă în 2016, adică în sezonul dinaintea venirii lui Guardiola la echipă. Sub comanda catalanului, au fost optimi în 2017 şi sferturi în următorii doi ani. Acum, City are o şansă mare de a ajunge în semifinale, datorită unui adversar considerat facil. Problema englezilor e apărarea, care a cedat în precedentele 6 partide de Ligă. Totuşi, City nu a pierdut niciun meci.

Lyon a marcat în 7 din 8 meciuri de Ligă

Ponturi pariuri Manchester City – Lyon (15 august 2020). Lyon părea condamnată la eliminare în momentul în care tragerea la sorţi i-a scos-o în faţă pe Juventus în optimi. Dar francezi s-au impus la limită, 1-0, înaintea pandemiei, pe teren propriu, iar în retur au deschis scorul, după care au încasat două goluri, suficient pentru a avansa în sferturi. Lyon a reuşit să înscrie în fiecare dintre cele 8 partide din acest sezon de Liga Campionilor, cu excepţia deplasării pe terenul lui Zenit. „1 şi ambele marchează” are cota 3,00.

Ponturi pariuri Manchester City – Lyon (15 august 2020)

Alte 3 variante de pariere

Ponturi pariuri Manchester City – Lyon (15 august 2020). Cele două s-au întâlnit şi în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2018-2019. Atunci, City nu a câştigat niciuna dintre cele două partide. A fost 2-2 în Franţa şi 1-2 în Anglia, deşi elevii lui Guardiola au controlat şi dominat ambele întâlniri. Englezii au de luat o revanşă, dar pot fi surprinşi pe contraatac.

  • 1,76 este cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 2,06 este cota pentru „ambele marchează”
  • 2,07 este cota pentru „peste 2,5 goluri City”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate