Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Manchester City – Manchester United (7 martie 2021). Cotă 1,87 pentru un succes cu cel puţin două reuşite

Ponturi pariuri Manchester City – Manchester United (7 martie 2021). Derby-ul oraşului Manchester, de la 18:30, este confruntarea dintre echipele care ocupau primele două poziţii la startul acestei etape. City merge perfect, având victorii pe linie în toate competiţiile, în timp ce United a pierdut un singur meci de campionat în ultimele 3 luni.

City, echipa perfectă

Ponturi pariuri Manchester City – Manchester United (7 martie 2021). City-ul lui Guardiola pare echipa perfectă în acest moment. Are 21 de succese consecutive în toate competiţiile, n-a mai pierdut din 21 noiembrie (0-2 cu Tottenham), iar de atunci au jucat 28 de partide (25 de victorii şi 3 remize). Gazdele au cel mai bun atac şi cea mai bună apărare, ocupă primul loc şi, înainte de startul acestei runde, aveau un avans de 14 puncte faţă de poziţia secundă.

United, trei remize nule consecutive

Ponturi pariuri Manchester City – Manchester United (7 martie 2021). United e, în continuare, singura echipă din Premier League care nu a pierdut în deplasare. Are 8 victorii şi 6 remize, patru dintre ele venind în precedentele 4 meciuri afară: 0-0 cu Arsenal, Cheslea şi Palace, plus 1-1 cu West Brom. De trei partide United nu câştigă, nu pierde şi nu înscrie. A terminat 0-0 în Premier League în deplasările amintite, dar şi cu Sociedad în returul 16-imilor Europa League. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,87.

Ponturi pariuri Manchester City – Manchester United (7 martie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Manchester City – Manchester United (7 martie 2021). În ultimele 4 sezoane, duelul Manchesterului a mers, de cele mai multe ori, spre echipa care a jucat în deplasare. Au fost 10 partide în total, dintre care fiecare a câştigat o dată pe teren propriu, un meci a fost remiză, iar celelalte 7 au fost câştigate de oaspeţi (4 de City, 3 de United). Aşadar palmaresul recent este echilibrat, dar forma arătată de cele două formaţii înclină balanţa spre City. Puteţi încerca şi:

  • 1,84 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 2,06 – cota pentru „City câştigă prima repriză”
  • 2,25 – cota pentru „1 pauză / 1 final”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii