Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Manchester City – Wolves Premier League 14.01.2019

Publicat

pe

city

Orice pas greșit al lui City în această perioadă, este egal cu câștigarea titlului de către Liverpool. Plus că din spate, City simte respirația lui Spurs și Chelsea.

De la sfârșitul lunii februarie, Manchester City începe să evolueze și în Champions League. Fără doar și poate, City își dorește mult mai mult trofeul Champions League, în detrimentul unui nou titlu de campioană. Iar dacă lucrurile vor evolua foarte bine în Ligă, atunci Guardiola își va canaliza toate eforturile spre acest deziderat.

Manchester City este pe locul doi în Premier League, are 50 de puncte, cu șapte mai puțin decât Liverpool, dar și cu un joc în minus. City are cel mai tare atac din Premier League, până acum a marcat de 56 de ori, dar cele 17 goluri primite ne indică și de ce Liverpool are șapte puncte în plus.


Pariul nostru gratuit pentru City – Wolves  GG @ 2.22


Ponturi pariuri Manchester City – Wolves  Premier League 14.01.2019

În comparație, „Cormoranii” au primit doar zece goluri până acum. În meciurile de pe propriul teren, City și-a dominat toate adversarele, dar și așa, Cistal Palce a reușit să provoace un șoc pe Etihad.

Manchester City are un golaveraj de 37-10 în meciurile de acasă. Wolves este o echipă liniștită, se menține la jumătatea clasamentului, departe de locurile retrogradabile, dar și la „ani lumină” de Europa League.

Ponturi pariuri Manchester City – Wolves Premier League 14.01.2019

Cele două echipe ce se înfruntă astăzi, au ceva în comun. Ambele au fost învinse de Crystal Palace pe propriul teren. Wolves nu a mai pierdut de trei etape în deplasare, dar ultimul rezultat al lupilor a „zguduit” Premier League.

Wolves s-a impus la Tottenham cu 3-1, dar acest lucru a fost reușit după ce a fost condusă la pauză. Wolves a pierdut doar de trei ori în jocurile pe care le-a disputat în deplasare, un singur meci a fost pierdut la handicap (0-2 la Leicester), Wolves nu a primit mai mult de două goluri per meci, dar acest lucru s-a întâmplat doar în două partide.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii