Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Ponturi pariuri Manchester United – Aston Villa (10.01.2022). Cotă 1,95 pentru succes al „diavolilor”

Cristiano Ronaldo vrea o victorie la primul meci din 2022
Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United

În turul 3 al Cupei Angliei, Manchester United primește vizita formației Aston Villa. Ambele formații au înregistrat eșecuri în ultima etapă din Premier League. Partida începe la ora 21:55 și se joacă pe Old Trafford.

Manchester United, sezon slab în Premier League

“Diavolii roșii” au ieșit și în acest sezon devreme din lupta pentru titlu, în etapa precedentă fiind învinși, pe teren propriu, de Wolverhampton. În schimb, s-au calificat în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Cupa Angliei reprezintă, clar, un obiectiv pentru Manchester United, competiție pe care a cucerit-o în 12 rânduri.

Aston Villa, doar trei victorii în deplasare

În etapa trecută, Aston Villa a fost învinsă, în deplasare, de Brenford. În campionat, este în partea a doua a clasamentului. În deplasare, în acest sezon, echipa nu este de speriat. A câștigat trei meciuri și a pierdut șapte. Chiar dacă a pierdut în ultimele două etape, Aston Villa a marcat. “1 și cel puțin două goluri” are cota 1.95.

Alte trei variante

În etapa de Premier League, Aston Villa a învins, în deplasare, pe Manchester United, “diavolii roșii” fiind, la momentul respectiv, o echipă fără orizont. Între timp, lucrurile s-au mai așezat, dar echipa, încă, gâfâie. Puteți încerca și:

  • 1.70 – cota pentru victorie Manchester United
  • 2 – cota pentru Manchester United câștigă repriza a doua
  • 8 – cota pentru scor corect 2-1

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare