Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Manchester United – Brighton (4 aprilie 2021). Cotă 2,01 din 3 goluri şi nimic mai mult

Ponturi pariuri Manchester United – Brighton (4 aprilie 2021). Cu câte două victorii consecutive, Manchester United şi Brighton se întâlnesc în etapa 30 din Premier League, de la ora 21:30. Cel puţin una dintre ele îşi va întrerupe seria succeselor, iar prima şansă să facă acest lucru o are Brighton, echipa mai slabă şi mai slab clasată.

United vine după victorii cu West Ham şi City

Ponturi pariuri Manchester United – Brighton (4 aprilie 2021). United e pe 2 şi îşi poate consolida poziţia. Cu o zi înainte, rivala locală şi liderul Manchester City a bătut-o pe Leicester şi s-a depărtat la 17 puncte, dar i-a făcut o favoare lui United. Leicester era pe 3, la un singur punct de United, care, dacă bate pe Brighton, se poate distanţa la 4 lungimi. La locul întâi nu mai are şanse, dar poziţia secundă poate fi asigurată. „Diavolii” sunt neînvinşi de 9 etape, interval în care au întâlnit Chelsea, Arsenal, West Ham şi Manchester City, pe ultimele două învingându-le în precedentele două runde.

Brighton a pierdut mereu pe Old Trafford

Ponturi pariuri Manchester United – Brighton (4 aprilie 2021). Brighton are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Momentan, îi iese, e pe locul 16, la o distanţă de şase de puncte de zona roşie. Ultimele două runde i-au adus două victorii extrem de importante, 3-0 cu Newcastle şi 2-1 cu Southampton, ambele adversare directe în partea de jos a clasamentului. „Pescăruşii” vor avea, însă, un meci mult mai greu pe Old Trafford, unde au pierdut de fiecare dată până acum. „Peste 2,5 goluri” are cota 2,01.

Ponturi pariuri Manchester United – Brighton (4 aprilie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Manchester United – Brighton (4 aprilie 2021). Brighton a pierdut toate cele 4 vizite la Manchester United. Mai mult, a fost învinsă în cele 5 partide directe din ultimii doi ani. A fost 2-1 şi 3-1 pentru United acasă, în 2019, în campionat, respectiv 3-0 şi 3-2 în deplasare, în Premier League, plus un 3-0 în Cupa Ligii. Practic, trupa lui Solskjaer, a marcat de trei ori în fiecare din ultimele 4 directe. Puteţi încerca şi:

  • 1,81 – cota pentru „1 solist”
  • 1,92 – cota pentru „peste 1,5 goluri Manchester United”
  • 3,00 – cota pentru „1 şi peste 2,5 goluri”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare